Barbaroslar Dizisinden 2 Başrol Oyuncu Birden Ayrıldı! Barbaroslar Dizisinden Ayrılacak İsimler Belli Oldu!

Barbaroslar Dizisinden 2 Başrol Oyuncu Birden Ayrıldı! Barbaroslar Dizisinden Ayrılacak İsimler Belli Oldu!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, ilk hafta güzel gitse de şu sıralar eski tadını vermiyor. Dizide oyuncu ayrılıkları yaşanmakla beraber hikayesinin de değişeceği ifade edildi. TRT 1 dizisinden kim ayrılacak? Hangi oyuncu Barbaroslar'a veda ediyor? İşte merakla beklenen sorunun cevabı ve çok daha fazlası...

TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ayrılık depremi yaşanıyor. Dizinin gidişatı oldukça heyecanlı olsa da yeni hikayede pek çok kişiye yer verilmeyecek. İki oyuncu daha şimdiden ayrılık aşamasına geldi. Peki hangi isimler diziden ayrılacak? Merakla beklenen sorunun cevabı da netleşti. Dizinin mevcut reyting sonuçlarında takılı kalması izleyicilerin dikkatini çekmiş vaziyette. Eğer aksi bir gelişme yaşanmaz ise dizi izlenme oranlarında düşüşle karşılaşabilir. İşte tam da bu noktada diziye yeni isimler katılacak ve oyuncu ayrılıkları ile kadro dengelenecek.

Barbaroslar'dan Kimler Ayrılıyor?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılacak isimlerin Zeynep'i canlandıran Melis Babadağ ile Despina'yı canlandıran Gülcan Arslan'ın olduğu belirtildi. Her iki oyuncu da elinden geleni yaptı ancak hikayede kendilerini uzun soluklu yer bulamadılar.

Dizide Neler Yaşanmıştı?

Baba Oruç ve tayfasının köylüleri kurtardıktan sonra tuzağa düşmesi ve saldırı tehlikesiyle karşı karşıya kaldılar. Antuan'ın bu saldırısı sonrası dizide neler yaşanacak çok merak ediliyor. Saldırıda zararlı çıkacak taraf hangisi olacak? Kara Korsan'ın büyük bir hezimete yol açma ihtimali olsa da Baba Oruç'un da oldukça güçlü bir rakip olduğunu belirtmek gerekir. Yeni bölüm yayınlanınca tüm gerçekleri öğreneceğiz.