Barbaroslar Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! Barbaroslar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı!

Barbaroslar Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! Barbaroslar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Her hafta perşembe akşamları ekranlarda olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Despina karakterine hayat veren Gülcan Arslan kadrodan ayrıldı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte haberin tüm detayları...

İzleyiciler Despina karakterine hayat veren Gülcan Arslan'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden neden ayrıldığını merak ediyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Despina'nın ölüp ölmediği şimdiden merak söz konusu oldu. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç un eşi olan Despina karakterini canlandıran Gülcan Arslan'ın yeni bölüm tanıtımında merdivenlerden yuvarlanarak düştüğü görüldü. Bunun ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölüm fragmanında İsabel ve Despina arasında çıkan tartışmanın ardından ikide boğuşurken merdivenden aşağı düşüyor.

Gülcan Arslan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda ediyor!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölüm fragmanında Despina Isabel’in üzerine saldırıyor. Bu esnada ikilinin boğuşması ile birlikte Despina merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Gülcan Arslan'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılacağı ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Gülcan Arslan'ın hangi bölümde diziden ayrılacak ise henüz açıklanmadı. Ayrıca Gülcan Aslan dışında bir kadın oyuncu daha Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılacak. Yapımın neden böyle bir karar verdiği ise dizi severler tarafından merak ediliyor. Hatta Despina yerine hangi kadın oyuncunun kadroya dahil olacağı da izleyiciler tarafından sorgulandı.

Gülcan Arslan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden neden ayrılıyor?

TRT 1 ekranlarında Sardunya Sokak isimli dizi ile televizyon hayatına başlayan Gülcan Arslan ardından Sınıf, Hepimiz Birimiz İçin, Gurbet Kuşları, Kafkas, Kahramanlar, Her Şeye Rağmen ve Bir Çocuk Sevdim gibi dizilerde oynadı. Bunun ardından Arka Sokaklar dizisinde bir sezon ise Komiser Leyla Cantaş karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu en son Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide boy gösterdi. Şu an ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Despina karakterine hayat veriyor. Gülcan Arslan’ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrıldıktan sonra yeni bir projeye başlayıp başlamayacağı da merak söz konusu oldu. Ünlü oyuncundan herhangi bir acıkmama gelmedi.