Barbaroslar Dizisinde Seyirci Değişiklik İstedi Senarist Hiç Vakit Kaybetmeden Yaptı!

Barbaroslar Dizisinde Seyirci Değişiklik İstedi Senarist Hiç Vakit Kaybetmeden Yaptı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip oldu.

Haberİnternette.Com / Detay - TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi heyecanlı sahneleri ekranları getirmeye devam ediyor. Tarihi dizi Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisi 11 Kasım Perşembe günü yeni bölümü ile sevenleri karşısına çıkacak. Barbaros kardeşler ve leventleri Sırlı kitabı ve Eshter’i kurtarmak için büyük mücadele verme hazırlığına girer. Alınan bilgiler neticesinde Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Sırlı Kitabı ve Eshter’i, düşmanın elinden kurtarmak için Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi’ne baskın düzenleme kararı alır. Bunun ardından Baba Oruç, Eshter’i bulunduğu zindandan kurtararak oradan uzaklaşır. Hızır Reis ve Niko ise büyük bir tehlikenin eşiğinde olduğunu henüz farkedemez. Ardından Giovanni’in yardımı ile Hızır Reis ve Niko bir odaya girerek kitabı bulunduğu yerden almayı başarır.

Baba Oruç ve Leventleri kaleden çıkabilecek mi?

Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkacak olan Baba Oruç ve leventlerini tuzağa çekmek için bir girişimde bulunur. Bu hamle ile birlikte dizi severler Baba Oruç ve leventlerin kurtulup kurtulmayacağını merak ediyor. Baba Oruç ve Leventlerine kurulan tuzak ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko büyük bir tuzağın eşiyle çekildi. Kalimnos baskını sonrası Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisinde neler olacak? Baba Oruç'un verdiği mücadele izleyici tarafından takdir edilirken kaleden sağ çıkıp çıkmayacakları ise şimdiden merak ediliyor. İshak Ağa, ailesinin katili olarak gördüğü Yorgu’yu yakaladığını duyurur. İshak Ağa, Yorgu'yu öldürmek için hançerini çıkarır. Yorgu'nun ölüp ölmeyeceği ise şimdiden merak söz konusu oldu. Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisi 11 Kasım Perşembe günü izleyici ile buluşacak.

Kaynak:Dizi Haberleri