Barbaroslar Dizisinde Oyuncular Bir Bir Değişiyor! Barbaroslar Dizisine İzleyiciden tepki geliyor

Barbaroslar Dizisinde Oyuncular Bir Bir Değişiyor! Barbaroslar Dizisine İzleyiciden tepki geliyor

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda diziye yeni oyuncu katılacak. Yönetmen değişikliği sonrasında diziden kimin ayrılacağı merakla bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan bir gelişme dizinin oyuncu kadrosunu gözler önüne serdi. Barbaroslar dizisinde neler yaşanıyor? İşte diziye katılacak olan oyuncu...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekmiş vaziyette. Dizide yaşanan bir değişiklik çok konuşulacak. Öyle ki bundan en çok etkilenecek kişinin Hızır Reis olacağı iddia ediliyor. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı dizi, sevilerek izlenmekteydi. İlk haftalara nazaran dizide yaşanan reyting kaybı gözler önüne serildi. Şimdi ise dizide ne gibi gelişmeler yaşanacağı merak ediliyor. Son zamanlarda seyircilerin farklı dizileri izlediği görülmekte. Ancak bu oyuncu transferiyle tüm dengeler değişebilir.

Barbaroslar'a Kim Katıldı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na katılan isim Cemre Gümeli oldu. Cemre Gümeli'nin Meryem karakteri ile izleyiciyle buluşacağı haberi geldi. Oyuncu önümüzdeki hafta ekranlara çıkabilir. Yeni bölüm fragmanında da gözler onu aradı. Diziye katılarak eski reytinglere ulaştırması hedefleniyor. Çünkü dizi bu gidişle daha fazla izleyici kaybına uğrayabilir.

Barbaroslar'da Ayrılık Olacak mı?

Öte yandan diziden kimin ayrılacağı merak edilmekteydi. Görüntü yönetmeni değişikliğinden sonra ayrılık sinyali veren bazı oyuncular vardı. Ancak şimdilik ayrılık beklenmiyor. Oyuncuların diziye devam edeceği ve hikayenin durumuna göre belki önümüzdeki haftalarda böyle bir olayın yaşanacağı söylenmekte.