Barbaroslar Dizisinde Oruç Reis'in Yerine O İsim Diziye Transfer Oldu

Barbaroslar Dizisinde Oruç Reis'in Yerine O İsim Diziye Transfer Oldu

TRT 1 dizisi Barbaroslar'a öyle bir isim katılacak ki 2. sezonunda reytingler artabilir. Diziyle ilgili güncel gelişmelere yer vereceğiz. Dizideki oyuncu kadrosu değişiyor. Engin Altan Düzyatan'lı Oruç Reis'in yerine diziye kim dahil olacak? İşte detaylarıyla birlikte dizi hakkında merak edilenler...

Barbaroslar dizisi, sezon finalinde önemli oyunculara veda etti. Özellikle de Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan'ın gitmesi izleyicilerde büyük etki yarattı. Peki ya şimdi dizide neler olacak? Güncel gelişmelerle birlikte yeni sezona damgası vurması beklenen oyuncu ile anlaşma sağlanmış vaziyette. Artık TRT 1 dizisi için yeni bir dönem başlıyor. Oruç Reis'in yerini doldurması beklenen oyuncu şimdiden büyük bir anlaşmaya imzasını attı.

Oyuncu Yerine Kim Gelecek?

Barbaroslar'da Engin Altan Düzyatan'ın yerine hangi oyuncu gelecek? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını aramakta. Haliyle izleyiciler de yaptıkları araştırmalarla bir sonuç bulmuşa benziyor. Oruç Reis karakteri yerine bomba bir karakter diziye dahil olacak. Barbaroslar 2. sezonunda İbrahim Çelikkol'u göreceğiz. Başarılı oyuncu, diziye damgasını vuracak.

Dizide Fırtına Estirecek!

Öte yandan İbrahim Çelikkol'un diziye katıldıktan sonra farkını ortaya koyacağı düşünülüyor. ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova final yaptıktan sonra ünlü ismin yeni bir diziyle anlaşacağı biliniyordu. Şimdi ise sevilen yapıma dair neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.