Barbaroslar Dizisinde Çekimleri Durduruldu! Barbaroslar Dizis Oyuncuları Hastaneye Kaldrıldı

Barbaroslar Dizisinde Çekimleri Durduruldu! Barbaroslar Dizis Oyuncuları Hastaneye Kaldrıldı

Barbaroslar dizisinden gelen haberle beraber dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak edildi. Çünkü şu an için çekimler durduruldu. Oyunculardan haber bekleniyor. Sosyal medyadan yapılan paylaşımla birlikte diziyle ilgili bilgi verildi. Peki Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli'nin sağlık durumu nasıl?

Sosyal medyadan yapılan paylaşımlar gösteriyor ki Barbaroslar dizisi çekimleri durduruldu. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Haliyle dizi ile ilgili çok fazla soru sorulmakta. TRT 1'de ekrana gelen yüksek reytingli dizinin çekimleri bir anda duraklatıldı. Peki dizi neden yayınlanmıyor? Oyuncuların sette çalışmamasının bir nedeni var. Başrolde oynayan Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli'nin hakkında bir haber çıktı.

Oyuncular Virüse Yakalandı!

Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli'nin virüs testi sonucu pozitif çıktı. Üç başrol oyuncusu da karantinaya alındı. Bir süre diziden uzak kalacak isimler için çok fazla iddia ortaya atılıyor. Oyuncuların sağlık durumu nasıl? Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla haklarında bilgi verdiler.

Sağlık Durumları Açıklandı

TRT 1 dizisinde oynayan oyuncuların sağlık durumları şu an için iyi gözüküyor. Virüsü hafif atlattıkları tahmin ediliyor. Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli'nin virüse yakalanması çok şaşırttı. Dizinin 15. bölümü yayınlanacak ancak 16. bölüm için henüz bir söz verilmedi.