Barbaroslar Dizisinde Baba Oruç ve Hızır Reis Zafere Gidiyor! Fakat TRT Diziye Final Yaptırma Peşinde!

Barbaroslar Dizisinde Baba Oruç ve Hızır Reis Zafere Gidiyor! Fakat TRT Diziye Final Yaptırma Peşinde!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi perşembe günleri ne damga vurmaya devam ediyor. Perşembe akşamı ekranlara gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 10. bölümüyle şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yeni döneminde 9 önemli oyuncunun da kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Alınan bilgiler neticesinde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden iki kadın oyuncu ayrıldı. Gülcan Arslan ve Melis Babadağ hikâyeye veda eden iki önemli ismi oldu. Ayrıca Cemre Gümeli’nin ise kadroya yeni katılan isimler arasında yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Despina yolun sonuna geldi

Osmanlı Devleti'nin desteğini arkasına alan Barbaros kardeşler bu hafta yine çok iyi bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Zalimlere karşı açtıkları savaşta Hızır Reis ve Baba Orucu yeni tehlikeler bekliyor. Dizinin 10. bölümünde yaşanacak gelişmeler ise ortaya çıktı. Geçtiğimiz bölümde Unita'nın altınlarını ele geçiren Baba Oruç yeni bir tuzağın esiri olur. Bunun ardından İsabel’in zalimliklerin önü arkası kesilmez. Kızının Pietro tarafından işkenceye uğradığını şahit olan Sylvio tepkisi de şimdiden merak söz konusu oldu. Pietro yakın adamı Alfeo'ya Despina'yı kaçırdı. Böylelikle Alfeo, İlyas ve Eshter'in peşine düşme kararı aldı. İkilinin peşini düşmesinin ardından onların elinden kurtulmak isteyen Despina bir uçurumdan düşüp öldü.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde neler oluyor?

Niko ile Hızır ise ışığın kızını bulmak için yeni bir plan yapar. Tenebris adasına giden Hızır ve Niko birçok tuzağa atlatsa da Diego'nun tuzağına düşer. Bunun ardından etrafları onlarca düşman askeri ile sarılı olan Niko ve Hızır'ın imdadına kızı Meryem yetişir. Dizi severler Meryem'in Hızır ve Niko'yu bu tuzaktan kurtarıp kurtarmayacak seni merak ediyor. Tüm bunlara rağmen babası ile ters düşen Pietro ise yaptığı ittifakı neticesinde oruçlara karşı bir tutum sergiler. Şahbaz oruçları yardım etmek istiyor. Kılıç beyin gemisi ile Tenebris'e ulaşan Hızır ise yeni bir ittifaka ihtiyaç duyacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde Meryem'in Hızır ve Niko'yu nasıl kurtaracağım merak ediliyor. Bunun ardından onların Tenebris’ten çıkmasında Derviş'in rolü de merak söz konusu oldu. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Şeyma Peçe ve Caner Topçu gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi her perşembe 20.00 de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.