Barbaroslar Dizisinde Ayrılık Çanları Çalmaya Başladı! Ünlü Oyuncu Barbaroslar Dizisinden Ayrıldı!

Barbaroslar Dizisinde Ayrılık Çanları Çalmaya Başladı! Ünlü Oyuncu Barbaroslar Dizisinden Ayrıldı!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Dizinin ana karakterleri arasında yer alan İlyas Reis'in ölümü herkesi derinden yaraladı. İşte haberin tüm detayları...

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Türk tarihi dizilerine damga vuran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Barbaros kardeşlerden birisi de İlyas Reistir. Bunun ardından İlyas Reis izleyiciler tarafından merak söz konusu olurken bu karakterin ne zaman öldüğü de sorgulanıyor.

İlyas Reis merak söz konusu oldu

Türk denizcisi olarak bilinen İlyas Reis, Barbaros Hayreddin Paşa ile Oruç Reis'in kardeşidir. Bunun dışında Akdeniz, Mısır ve Kuzey Afrika gibi yerlerde dolaşarak Rodos Adası civarında çarpıştığı Rodos Şövalyeleri tarafından öldürülmüştür. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde İlyas Reis'in ölümü ile alakalı çok bir şey bilinmemektedir.

İlyas Reis'e hayat veren Caner Topçu

Barbaroslar Akdeniz'i Kılıcı dizisinde İlyas Reis karaktere Caner Topçu hayat veriyor. Caner Topçu, 1997 İstanbul doğumludur. İnançtan Zafere, Sarıkamış , Beyaz Cehennem ve Dikkat İnternet Var adlı tiyatro oyunlarında bulunan Caner Topçu şuan ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde İlyas Reis karakterine hayat vererek ekranlara geliyor.