Barbaroslar Dizisi Yayından mı Kaldırıldı! Barbaroslar Dizisinden İzleyiciyi üzecek haber geldi

Barbaroslar Dizisi Yayından mı Kaldırıldı! Barbaroslar Dizisinden İzleyiciyi üzecek haber geldi

TRT 1'in son günlerde en çok tartışılan dizilerinden Barbaroslar Dizisi ile ilgili üzücü haber geldi. Barbaroslar Dizisi yayından mı kaldırıl? Barbaroslar Dizisi neden yayınlan mıyor? Barbaroslar Dizisi ile ilgili gelişmeler haberimizde..

TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, yeni bölüm fragmanını henüz paylaşmadı. 6. bölümle ilgili hiçbir şey bilinmiyor. Peki dizi bu hafta yayınlanmayacak mı? Dizinin ekrana gelmemesi durumunda reyting kaybı yaşanabilir. Pek çok kişi 6. bölümün nerede olduğunu soruyor.

Barbaroslar dizisi, rakiplerinin yeni sezona başlamasıyla beraber reytinglerde biraz zora girdi. Dizi için yoğun bir hazırlık yapılmıştı. TRT 1'de yayınlanan dizinin her şeye rağmen önlemini aldığı görülüyor. Senarist değişikliği izleyicileri tedirgin etse de şu an için her şey yolunda.  Ancak son günlerde yaşanan bir gelişme diziyi yeniden tehlikeye soktu. Barbaroslar bu hafta fragmanıyla gündeme gelmedi. Barbaroslar dizisi neden yayınlanmadı? Bu hafta dizinin ekrana gelmeyeceği iddia ediliyor.

Barbaroslar Yeni Bölümü Yok mu?

Sevilen dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanması bekleniyor. Onun haricinde 6. bölüm fragmanı hala yayınlanmadığı için diziyle ilgili bir aksaklık olduğu tahmin edildi. Fakat TRT 1'den veya yapımcı şirketten böyle bir açıklama gelmedi.

Dizinin Senaryosu Değişecek mi?

Dizi senaryosunun değişmesi şu an için söz konusu değil. Yeni senaristler Hasan Erimez ve Serdar Özonalan'ın kalemine fazlasıyla güveniliyor. Dolayısıyla dizinin gidişatında önemli bir değişim olması beklenmemekte. Ayrıca Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki son sahneler izleyicileri heyecanlandırmıştı. Dizinin bu hafta mutlaka yeni bölümü ile ekrana gelmesi gerekiyor. Anlaşılan o ki son saatlere kadar beklenecek ve dizinin fragmanı öyle yayınlanacak.