Barbaroslar Dizisi Sonunda Bunu Yaptı! Barbaroslar Dizisindeki Bu Değişiklik İşe Yaradı!

Barbaroslar Dizisi Sonunda Bunu Yaptı! Barbaroslar Dizisindeki Bu Değişiklik İşe Yaradı!

Barbaroslar dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Reytingleri çöküş yaşayan Barbaroslar'ın 13. bölümde işleri tersine çevireceği anlaşıldı. Başrol oyuncuları eskisinden daha fazla çaba gösteriyor. Bunun yanı sıra hikayedeki değişim de diziyi olumlu etkileyecek. TRT 1 dizisine katılan oyuncular şok etkisi yarattı.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, son döneme damgasını vurmayı başarmıştı. Ancak ne yazık ki reytinglerde büyük bir düşüş meydana geldi. Tüm kişiler reyting kategorisinde zirvede görmeye alıştığımız dizinin bir anda düşmesi şaşırttı. Şimdi ise hikayedeki çeşitli değişikliklerin etkisiyle dizi eski konumuna geri yükselmek istiyor. Hali hazırda AB ve ABC1 reyting kategorilerinde varlığını sürdüren yapımın artık birinciliği kapmaya çalıştığı öğrenildi.

Barbaroslar Fragmanı Yayınlandı

Diziye katılan yeni oyuncular heyecanı da aynı şekilde artırıyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin gösterdiği üstün performans tek başına yeterli değil. Bu nedenle dizide ayrılıklar yaşanırken bir taraftan da yeni oyunculara teklifler götürülüyor. Tarihi bir dizi olması nedeniyle büyük yatırımlar yapıldığını da söylemeliyiz.

TRT 1 Reyting İstiyor!

TRT 1'de yayınlanan tüm tarihi dizilerin sahip olduğu reyting oranları açıkça ortada. Dizi izleyicileri, Barbaroslar'ın düşüş yaşamasından şikayetçi. Dizinin final yapacak olmasından korkuyorlar. Ancak TRT 1 bu işin peşini bırakmamakta kararlı. Dizi için gerekli tüm destek sağlanıyor ve 13. bölüm fragmanından beklentiler iyice arttı.