Barbaroslar Dizisi Önemli Oyuncularını Kaybetti! TRT1 Final Yaptıracak mı?

Barbaroslar Dizisi Önemli Oyuncularını Kaybetti! TRT1 Final Yaptıracak mı?

Barbaroslar dizisindeki güncel gelişmeler dikkat çekti. Çünkü dizinin ilk sezonu beklentileri karşılayamadı fakat 2. sezonu da yayınlanacak. Peki ya yeni sezonda reytingler yükselecek mi? TRT 1, erken final kararı alabilir. Dolayısıyla dizi oldukça riskli bir konumda bulunuyor.

Barbaroslar dizisi, bu sezon yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdürdü. Ancak dizinin maliyeti ve kanalın beklentilerini düşünecek olursak pek de iyi diyemeyiz. Bu yüzden sevilen yapımın gelecek sezonda ne yapacağı merak ediliyor. Tüm bu gelişmeler ışığında izleyicileri bekleyenler de ortaya çıkacak. Öyle ki artık Barbaroslar dizisinde farklı bir kulvara gireceğiz. Diziye dair güncel gelişmeler de yanıt bulacak.

2. Sezonda Ne Değişecek?

Dizinin 2. sezonunda çok daha farklı bir hikaye olması bekleniyor. Özellikle de Ulaş Tuna Astepe'ye bu konuda büyük bir görev düşmekte. Dizinin çok daha heyecanlı ve bir o kadar izlenesi sahneleri bu sezonda yayınlanabilir. Dolayısıyla ilk sezon beklentileri tam anlamıyla karşılamasa bile yakın zamanda bunu telafi edeceği düşünülüyor.

Önemli Oyuncular Ayrıldı!

Bu sezon Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinden önemli isimlerin ayrıldığı da bir gerçek. Engin Altan Düzyatan ve Pelin Akil'in vedası diziyi biraz zora sokabilir. Ancak güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını yakından takip edeceğiz. Bakalım dizide bizleri neler bekleyecek hep birlikte göreceğiz.