Barbaroslar Dizisi İçin TRT Yeni Kararını Duyurdu! Barbaroslar Dizisi Yakında Final Oluyor

Barbaroslar Dizisi İçin TRT Yeni Kararını Duyurdu! Barbaroslar Dizisi Yakında Final Oluyor

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü çok beğenilmedi. Reytingler ve sosyal medya eleştirileri bunu kanıtladı. Peki dizinin izlenme oranı neden düştü? Barbaroslar dizisi final ihtimalini gözden geçiriyor mu? TRT1 dizisi yayından kaldırılır ise izleyiciler çok üzülür. Dizinin hikayesi baştan aşağı değişebilir. İşte Barbaroslar hakkında gelişmeler...

TRT 1'in iddialı yapımları arasında gösterilen Barbaroslar, bir türlü beklenen ilgiyi göremedi. Dizideki bu durum dikkat çekti ve izleyicileri eleştirilerini sosyal medya hesapları üzerinden yazdı. Son zamanların en yüksek bütçeli ve kaliteli yapımları arasında gösterilen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda bu sefer işler tersine gidiyor. Dizinin bir türlü ilgi görmemesi finale doğru adım atmasına neden olabilir.

Barbaroslar Final mi Yapacak?

Barbaroslar dizisinin final yapması gibi bir ihtimal şu an için söz konusu değil. Çünkü diziden de gelen bilgilere bakacak olursak herhangi bir karar verilmedi. Fakat senaryonun bir noktada değişmesi bekleniyor. Çünkü dizinin oldukça basit adımlar attığına ve hikayeyi gittikçe kritik hale getirdiğine yönelik eleştiriler artıyor. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Barbaroslar izlemeyi bıraktığını söyledi.

Dizinin Hikayesi Değişebilir

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan ikilisi olan dizinin hikayesinde köklü değişiklikler yaşanabilir. Hatta bu durum oyuncu kadrosunun değişmesine kadar ilerler. Bu nedenle TRT 1'deki yapımın ne yapacağı ilgiyle takip edilecek.