Barbaroslar Dizisi Hakkında Söylentilerin Ardı Arkası Kesilmiyor! Şimdi ise Oyuncu Kadrosu Komple Değişiyor!

Barbaroslar Dizisi Hakkında Söylentilerin Ardı Arkası Kesilmiyor! Şimdi ise Oyuncu Kadrosu Komple Değişiyor!

TRT 1 ekranlarında perşembe günleri izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi iddialı bir şekilde yayınlanmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesi dizinin ekibi bir yıla yayılan bir süreçte çok önemli bir ön hazırlık aşamasına girdi. İşte haberin tüm detayları...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yüksek bütçesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanmasından sonra ilginin azalması herkesi şaşkına çevirdi.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi kadroda değişikliğe yöneldi

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi reytinglerde düşüş yaşadı. Alınan bilgiler neticesinde dizi beklenen reytinglerinde altında kaldı. Yaşanan bu sıkıntının ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizisi yönetmen değişikliğine yöneldi. Bunun ardından görüntü yönetmeninin değiştiği de ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre dizinin hikâyesinde de önemli yenilikler gündeme geldi.

Cemre Gümeli, Barbaroslar dizisine dahil oldu

Yönetmen ve görüntü yönetmen değişikliğinin ardından kadın karakterlerinin hikâyeye dahil olacağı belli oldu. Meryem isimli karaktere hayat verecek kişinin ise Cemre Gümeli olduğu ortaya çıktı. Meryem karakterinin diziye dahil olması ile birlikte Hızır karakteri de farklı bir yöne doğru ilerleyecek. Dizide romantizm ve aşk konusu da işlenecek. Yani Meryem karakteri ile Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin düzeltilmesi amaçlanıyor. Böylelikle Meryem ve Hızır arasında yaşanacak bir aşk hikayesi ile ilgili dizi olan ilgi de artırılmaya çalışılıyor. Cemre Gümeli ve Ulaş Tuna Astepe ikilisinin uyumu da izleyiciler tarafından şimdiden merak söz konusu oldu.