Barbaroslar Dizisi Gemi Sahnelerine Rağmen İpini Kopardı Gidiyor! Zirveye Oturdu!

Barbaroslar Dizisi Gemi Sahnelerine Rağmen İpini Kopardı Gidiyor! Zirveye Oturdu!

Perşembe günlerinde TRT 1 ekranlarına gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. 7. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise izleyicinin heyecanını arttırdı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde Baba Oruç tuzakları püskürtmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Hızır Reis'in ise abisi kurtarmak için gösterdiği çaba büyük heyecan uyandırdı. Dizinin bu sahnelerin ardından zirvede yer alacağı iddia ediliyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

7. bölümü ile ekranlara gelecek olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi heyecanı daha da arttırdı. Baba Oruç'tan haber alınamaması İskenderiye’de yayıldı. Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerini bulmak için harekete geçti. Hızır Reis ve Niko’ya destek olan Kılıç Bey, neler döndüğünü anlamaya çalışıyor. Şahin Bey ve tayfası da Baba Oruç ve leventlerinden haber almak için büyük mücadeleye girişti.

Baba Oruç bulunacak mı?

Kendilerine kurulan tuzakları püskürten Baba Oruç ve leventleri ıssız kayalıklarda mahsur kaldı. Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından köşeye sıkıştırılan Baba Oruç ve leventlerinin neler yapacağı ise merak ediliyor. Baba Oruç ve leventler kendilerine kurulan bu pusudan nasıl çıkacak? Hızır Reis ise Baba Oruç ve leventlerin sıkıştı kayalıkları uzaktan görerek plan yapmaya başladı. Şahin'in bu plana engel olması ile birlikte Hızır Reis engelleri aşarak Baba Oruç'u oradan çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapmayı kafasına koydu. Dizi severler Barbaros Akdeniz'in Kılıcı isimli dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak ederken Baba Oruç'un pusudan kurtulup kurtulmayacağını da merakla bekliyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi perşembe günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.