Barbaroslar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! TRT1 Ekranlarının Fırtına Dizisi İzleyici İle Buluşmaya Hazırlanıyor

Barbaroslar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! TRT1 Ekranlarının Fırtına Dizisi İzleyici İle Buluşmaya Hazırlanıyor

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Barbaroslar dizisi hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise yaptığı paylaşımlar ile yaz ayında çalışan ünlüler listesine girdi. İşte haberin tüm detayları...

Barbaroslar dizisi ile ekranlara dönen Engin Altan Düzyatan yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Bu sezonda TRT 1'in en iddialı dizisi olmaya hazırlanan ve yüksek bütçesi ile herkesi şaşkına çeviren Barbaroslar dizisi profesyonel ekip ile çekimlerine devam ediyor. Dizinin ekranları ne zaman geleceği henüz belli olmasa da fragmanlar yayınlanmaya da başladı.

Barbaroslar dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Barbaroslar dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Eylül veya Ekim ayı gibi Barbaroslar dizisinin başlayacağı iddia ediliyor. Ayrıca Engin Altan Düzyatan 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde izleyici ile buluştu. Yetenekli oyuncu 5 sezon boyunca TRT1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul karakterine hayat vererek fırtına gibi esti.

2019 yılında final yapan Diriliş Ertuğrul dizisinden 2 yıl sonra Engin Altan Düzyatan yeni bir proje ile el sıkışarak TRT1 dizisi ile tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan Instagram hesabından deniz temalı bir paylaşım yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Engin Altan Düzyatan temmuz ayında 2 paylaşım yaparak yeni imajı ile da mest etti.

Engin Altan Düzyatan’dan takipçilerine bayram mesajı

Engin Altan Düzyatan’dan takipçilerine bayram mesajı. Bunun dışında Instagram hesabından Barbaroslar dizisinin fragmanını yayınlayan Engin Altan Düzyatan takipçilerden büyük destek aldı. Takipçilerinin bayramını kutlamayı ihmal etmeyen yetenekli oyuncu, deniz temalı bir pozunu yayınladı. Ayrıca bu fotoğraf ile tatil döneminde çalışan ünlü isimlerden biri de Engin Altan Düzyatan oldu. Alınan bilgiler neticesinde Engin Altan Düzyatan'ın bayram mesajı 4000 binin üzerinde beğeni topladı.