Barbaroslar Dizinin Ünlü Oyuncusunun Diziden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Barbaroslar Dizinin Ünlü Oyuncusunun Diziden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar herkesi şok etti. Sevilen dizide Slyvio ayrılığı şok etkisi yarattı. Ümit Çırak'ın ekranlara vedası konuşuluyor. Ünlü oyuncunun ayrılık nedeni belli mi? Hikayeye göre mi ayrıldı yoksa dizide bir sorun mu yaşadı? İşte Ümit Çırak ve Slyvio hakkında bilinmeyenler...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yaşananlarla beraber oyuncu kadrosu güncellendi. Slyvio'nun ani ayrılığı karşısında TRT 1 dizisinde ne gibi gelişmeler meydana gelecek merak ediliyor. Çünkü dizinin seyri her an değişebilir. Hikayedeki soru işaretleri gün geçtikçe artıyor. Şahbaz'ın neden olduğu ölümle beraber Slyvio'nun neden ayrıldığına değineceğiz. Ünlü oyuncunun dizi setinde bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor.

Ümit Çırak Neden Ayrıldı

Ümit Çırak'ın bir süredir Barbaroslar'da oynadığı bilinmekte. Ancak diziye erken veda eden oyuncular arasında da yerini aldı. Bu ayrılıktaki temel etkenin hikaye olduğu belirtiliyor. Yani oyuncuya bağlı bir sebep değildi. Yapılan anlaşmada bu bölüme kadar oynaması kararlaştırıldı. Başarılı ismin diziden ayrıldıktan sonra hangi projeye geçeceği de merak edildi.

Şahbaz Öldürdü

Şahbaz'ın Slyivo'yu öldürmesi ile beraber İskenderiye el değiştirdi. Kılıç Bey'in oğlunun yaptıkları karşısında yeni bölümde bizleri neler bekliyor olacak? Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı dizi heyecanla takip ediliyor. Bakalım sevilen yapımın yeni bölümünde ayrılığın perde arkası yansıtılacak mı hep birlikte öğreneceğiz.