Barbaroslar Dizinde Oruç Reis'den Sonra Bir Başrol Daha Ayrılıyor? Barbaroslar Hikayesi Baştan Aşağı Değişiyor..

Barbaroslar Dizinde Oruç Reis'den Sonra Bir Başrol Daha Ayrılıyor? Barbaroslar Hikayesi Baştan Aşağı Değişiyor..

Barbaroslar'daki hikaye değişimi sonrasında başrol oyuncusu ekranlara veda mı edecek? TRT 1 dizisi başrol oyuncusundan gelen mesaj herkesi yakından ilgilendiriyor. Çünkü oyuncunun ayrılması sonrasında dizi bir daha eskisi gibi olmayacak. İşte Barbaroslar'daki Kanuni Sultan Süleyman vurgusu ve dahası haberimizde...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinde öyle olaylar oluyor ki herkes şok geçirdi. Çünkü dizide hiç beklenmedik gelişmelerin meydana geldiğini görüyoruz. Dolayısıyla diziye dair güncel gelişmeler masaya yatırılacak. Peki ya hikayesi değişmesi beklenen dizide oyuncu değişikliği mi olacak? Son zamanlarda birkaç ismin diziden ayrılması izleyicileri şaşırtmıştı.

Ulaş Tuna Astepe Ayrılacak mı?

Dizinin başrol karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı soruldu. Tüm bu gelişmeler ışığında başarılı ismin yaptığı sosyal medya paylaşımı örnek oldu diyebiliriz. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişmeyi sizlerle paylaşacağız. Oyuncu, paylaşımında tatile girdiklerini ve yeni sezonda görüşmek istediğini yazdı. Buradan da anlayacağımız üzere dizideki rolüne devam edecek.

Kanuni Sultan Süleyman Hikayesi Geliyor!

Öte yandan Barbaroslar dizisinin temel hikayesi değişecek. Kanuni Sultan Süleyman'ın ön plana çıkacağı bir yapım yayınlanabilir. Hikayedeki bu değişiklik izleyicilerin beğenisini kazanabilir. Diziye dair beklentiler yakın zamanda karşılanacak mı göreceğiz.