Barbaroslar Dizi Senaristinin Fişi Çekildi! Barbaroslar Dizisine Yeni Senarist Geldi!

Barbaroslar Dizi Senaristinin Fişi Çekildi! Barbaroslar Dizisine Yeni Senarist Geldi!

TRT 1`in dev bütçeler ayırarak efsane bir dizi yaratma çabası maalesef ki boşa çıktı. Bir dönem dizisi olmuş olan ve Barbaros Hayreddin Paşa ve de kardeşlerinin hikayesini anlatmış olan Barbaroslar Akdeniz`in Kılıcı dizisi büyük bir hayal kırıklığı olmaya devam etmekte.

Barbaroslar Akdeniz`in Kılıcı dizisi hakkında izleyicilerini üzecek bir karara vardılar. Dizi bu hafta yeni bölümü ile ekranlara çıkmayacak. Onun yerine özel bölüm yayınlanacak. Dizinin hayranları yeni bölüm için bir hafta daha bekleyecekler.


Önemli Değişiklik!
Kararın altında reytingleri artırmak için yapılmış olan senarist değişiminin olup olmadığı merak edilmekte. Senaristlerin değiştirilmesinin yanı sıra oyuncu kadrosunda ve karakterlerde değişiklik yapılmakta.

 

Ayrılma Kararı Aldındı!
İddialara bakılırsa dizide Zeynep karakterini canlandırmakta olan Melis Babadağ ile Despina rolünde bulunan Gülcan Arslan hikayeden ayrılacak. Yeni senaristle Serdar Özönalan ile Hasan Erimez senaryoyu tekrardan ayağa kaldırmak için Meryem karakterine odaklandılar. Bu yeni karakter üzerinden Hızır`ın aşk hayatına yönelik adımlar atılacak.