Barbaroslar Dizisi Kurtulma Peşinde! Olumsuzluklar Yakasını Bırakmıyor!

Barbaroslar Dizisi Kurtulma Peşinde! Olumsuzluklar Yakasını Bırakmıyor!

Adnan Güler ve Sadullah Celen’in yönetmenliğinde çekimleri devam eden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin dahil olduğu ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

ÜS Yapım imzası ile Elimi Bırakma dizisiyle adından çokça söz ettiren Cemre Gümeli’den sevindirici haber geldi. Alınan bilgiler neticesinde Can Yaman ile Özge Gürel’i bir araya getiren Bay Yanlış dizisinde de kariyer merdivenlerini tırmanan yetenekli oyuncu Cemre Gümeli, Deniz karakteriyle popülaritesini arttırdı. Şimdi ise Cemre Gümeli Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Cemre Gümeli, yeni projesini açıkladı

Elimi bırakma dizisinde adını duyuran yetenekli oyuncu Cemre Gümeli, yeni projesi ile adeta gündem oldu. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Elimi Bırakma dizisinden 2019 yılında ayrıldı. Bunun ardından yetenekli oyuncu Cemre Gümeli yeni projesini açıkladı. Tatlı İntikam projesi ile adını duyuran Cemre Gümeli, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıkladı. Gümeli hayranları ise oyuncunun hangi role hayat vereceğini şimdiden merak ediyor.

Cemre Gümeli, hangi karaktere hayat verecek?

Oyunculuğa Barış Erçetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Tatlı İntikam dizisi kel başlayan Cemre Gümeli, TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Elimi Bırakma isimli yapımda adını milyonlara duyurdu. Şimdi ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizide rol almaya hazırlanan yetenekli oyuncu hangi karaktere hayat vereceği ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Cemre Gümeli, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Meryem karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.