Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Reyting Rekorunu Kırabilir!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Reyting Rekorunu Kırabilir!

TRT 1'in yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisine dair güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki sevilen yapıma ilişkin neler biliyoruz paylaşacağız. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu açıklandı. Sizler de diziyi yakından takip edebilirsiniz.

TRT 1 dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin görüntüler paylaşılmıştı. Fragmanı ve tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. Başrolde Tolgahan Sayışman'ı göreceğiz. Pek çok kişinin severek takip ettiği dizideki güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkacak. Peki ya bizleri başka neler bekliyor? İşte detaylarıyla birlikte aktarılanlar...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Konusu ve Oyuncuları

Yeni TRT 1 dizisinin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman'ın yanı sıra Timur Acar Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Musa Evren, Sibel Kasapoğlu, Erman Cihan, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revna Çolak da yer alıyor. Öte yandan dizinin konusu da merak edilmekte. Yakın zamanda diziyle ilgili daha fazla bilgi verilecektir. Yayın tarihinin en ise en kısa sürede belli olması muhtemel.