Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Baraj Dizisine RTÜK Kritik Bir Karar Verdi! Bu Karar Dizinin Gidişatını Belirleyecek!

FOX TV yayınlanan Baraj dizisine RTÜK'den ceza gelecek. Yayınlanan son bölümde ne yaşandı? RTÜK Baraj dizisine ne ceza verdi? Baraj dizisi final mi yapacak?

baraj
Google News

FOX TV kanalının her bölümde kendisini daha çok merak ettirten dizi olan Baraj dizisinin gidişatı hakkında herkes olumlu konuşuyordu. Son bölümde yayınlanan o sahneler hakkında seyirciler bile ne olduğunu şaşırırken dikkatleri birden üstüne toplamayı başardı. Ardından ise dizinin konusunu geleceğe götürerek işleri birbirine karıştırdı!

RTÜK ve SOSYAL MEDYADAN TEPKİ!

İzleyiciler tarafından sürekli olarak merakla beklenen dizi 31. Bölümünde tepki çekmeyi tekrardan başardı. Son sahnesiyle birlikte RTÜK’e yüksek sayıda şikâyet gittiği biliniyor. Sosyal medya platformları üzerinden de aynı şekilde herkes tepkilerini dile getirdi. Dizinin Nehir isimli karakteri çok büyük bir oyun oynamasına karşılık Nazım’a kendisinin hamile olduğunu inkâr etmeye başladı. Para ile sahte bir şekilde birisini doktor yapan Nehir yaptıklarının karşılığını kötü alacağını bilse de izleyicileri çok şaşırttı. Bu sahnenin aile olarak izleyen kişiler hakkında iyi bir ses getirilmeyeceği bilinse de paylaşılması büyük bir olayın patlamasına neden oldu.

Nehir’in Oyunu Olay Oldu!

Bu olaylar yaşanırken hiçbir şeyden haberi dahi olmayan Nazım, sahte doktor olan kişinin yanına gidiyor. Ardından Nehir ile birlikte heyecanlı bir bekleyiş yaşarken onun rol yaptığından bile haberi yoktur. Nazım’ı çok iyi bir şekilde kandırmayı başaran Nehir, bebeğiyle alakalı bir şeyler sorarak dikkati üstüne çekmeyi başarıyor. Karakterimiz ise saf bir şekilde söylenen her şeye mecburen kanmak zorunda kalıyor.

Tüm bu sahnelerden sonra izleyiciler internet üzerinde yer alan sitelerden ve RTÜK aracılığıyla şikâyette bulundular. Aile ahlakını bozması ve çocuklarında bu diziyi izlediklerini hatırlatarak şikayetlerini normal bir dil ile dile getirdiler. RTÜK’ün ise bu konuyla alakalı sert bir karar vereceği beklenmekte.

<