Baraj Dizisinde RTÜK Kararından Sonra Değişiklikler Meydana Geldi! Final İddialarına Açıklama Yapıldı!

Baraj Dizisinde RTÜK Kararından Sonra Değişiklikler Meydana Geldi! Final İddialarına Açıklama Yapıldı!

Baraj dizisi final iddiaları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalara göre Baraj dizisi ne zaman final yapacak? Baraj dizisi sezon finali mi yapacak? Baraj dizisinde ne gibi değişiklik oldu?

Baraj dizisinde Nazım ile Nehir arasındaki çatlak git gide büyüyor. Bahar'ın dahil olduğu tartışmada Nehir kararını verir ve Nazım ile olan iletişimini keser. İkilinin arası soğurken Nazım ne istediğini bilemez ve pişmanlık duyar. Sürekli olarak Nehir'in peşinden koşmakta olan Nazım'ın bu kararsızlığı izleyicileri bezdirdi.

Nazım Bahar'ı Savunuyor!

Baraj Dizisinin yeni bölümünde Nazım'ın Bahar'ı savunması Nehir'in zoruna gidecektir. Kendisine inanmadığı için büyük bir şaşkınlık yaşayan Bahar, evden uzaklaşır. Ayrıca hayatına farklı insanlar alma gayreti içerisine girer. Daha önce yaşanan olaylar da göz önünde bulundurulursa Bahar'ın bu hareketi büyük tepki çekecektir. Nazım'ın kıskançlığı da üzerinde olduğu için olaylar daha da büyüyecek.

Nazım Nehir'i Kıskanmaya Devam Ediyor!

İzleyiciler "Nazım kadar ne istediğini bilmeyen  biri var mı?" diye soruyor. Sosyal medyada yapılan yorumlar o kadar doğru ki Nazım karakterinin oldukça kararsız ve iki kadının arasında kalmış biri olduğu çok açık. Bir yandan Bahar diğer yandan Nehir derken Nazım hangisini tercih edeceğini bilemiyor. Ancak bilinen bir şey var ki o da tartışmaların git gide alevleneceği ve Nazım'ın yanlış kararlara imza atacağı.

Baraj Dizisi Sezon Final mi Yapacak?

Sevilen dizi Baraj'ın final yapacağı yönündeki iddiaların artması dizideki yoğunluğu da aynı ölçüde artırdı. Bu da demek oluyor ki sezon finali aynı zamanda Baraj dizisinin finali olacak. Bu ikilem içerisinde Nazım karakterinin daha sinirli ve agresif olması beklenirken aynı şekilde Nehir'in de önemli hatalar yapacağı düşünülüyor. Dizide işler rayından çıkmaya başladı. Final yapacağı düşünülen dizinin bir şekilde büyük sona hazırlandığı bilgisi geldi.

Baraj Dizisi Final İddiaları Gerçek Mi?

Eğer bir aksilik çıkmazsa Mayıs veya Haziran ayında Baraj dizisinin final yaptığını göreceğiz. Bu aylar içerisinde herhangi bir bölümde dizi final yapabilir. Onun haricinde izleyiciler her ne kadar dizinin devam etmesini istese de bu mümkün gözükmüyor. Fox Tv'nin en az bir diziyi finale götüreceği ardından da Savaşçı dizisini başlatacağı biliniyor. Bu ikilem arasında dizinin final yapması beklenmekte. Yayın hayatı sonlandıktan sonraki süreçte ise farklı bir proje yayınlanmaya başlayacak.