Baraj Dizisinde Final Öncesi Üzücü Ayrılık! Silahla Vurularak Ölecek!

Baraj Dizisinde Final Öncesi Üzücü Ayrılık! Silahla Vurularak Ölecek!

Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor. Zahra'nın kendisini aldattığını öğrenen Halit ne yapacağını şaşıracak. Tarık ile birlikteliğini itiraf ettiği için öldürülerek diziden ayrılma ihtimali bulunuyor. Iman Casablanca gidiyor mu?

Baraj dizisinin yeni bölümünde yine heyecanlı sahneler yaşanıyor. Dizide Nazım ve Nehir arasındaki birliktelik izleyicinin beğenisini kazanırken, Tarık'ın her geçen gün daha da kötü adam rolüne bürünmesi dikkat çekti. Artık Tarık için büyük son yaklaşıyor. Dizinin finalinde neler yaşanacak merak edilmekte. Nazım ve Tarık arasındaki savaş nasıl noktalanacak? Katil olduğu ortaya çıkan Tarık ise bambaşka planlarla tekrar karşımıza çıkabilir. Şimdilik ekranlarda çok fazla gözükmüyor ancak birkaç bölüm içerisinde büyü kolaylarla izleyicinin dikkatini çekecek. 

Halit Aldatıldığını Öğrenecek!

Öte yandan Halit'in de aldatıldığını öğrenmesiyle beraber kavga kıyamet kopacak. Silah çekerek Zahra'yı vurmaya çalışan Halit'e kimse engel olamıyor. Nazım, her ne kadar ona müdahale etmeye çalışsa da bu olayın sonu bambaşka bitebilir. Bakalım bu bölümde oyuncu ayrılığı gerçekleşecek mi?

Zahra Baraj Dizisinden Ayrılacak mı?

Zahra'nın vurularak ölme riski sürüyor. Halit'in silah çektiği Zahra, ne yapacağını bilmiyor. Tarık ile birliktelik yaşadığını itiraf edince başına gelmeyen kalmayacak. Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinin yeni bölümünde oyuncu ayrılığı gerçekleşebilir. Zahra karakterine hayat veren Iman Casablanca'nın diziden ayrılması an meselesi.

Baraj Dizisi Final Yapacak mı?

Bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek diziler arasında Baraj'da bulunuyor. Fox TV'nin reytingi düşük dizilere son vereceği biliniyordu. Baraj dizisi de reyting nedeniyle final yapacak diziler arasında. Ayrıca dizinin senaryosu da finale göre kurgulanmış gibi gözükmekte. Dizideki olayların zamanla izleyicinin beğenisini kazanamadığı görüşü hakim. İzleyicilerin ilgisi azaldıkça reytinglerde de düşüş yaşandı. Şimdi ise dizinin final yapmasına birkaç bölüm kaldığı yönünde görüşler var. 

Baraj dizisinin final yapıp yapmayacağını önümüzdeki haftalarda kesin olarak anlayacağız. Final bölümünde ne gibi olaylar yaşanır bilinmiyor ancak Tarık'ın sonu gelebilir. Tarık karakterinin ölmesi durumunda dizinin de sonlanarak bitmesi bekleniyor.