Euro 37,02 %0,04
Dolar 34,23 %0,05
Sterlin 44,38 %-0,15
Altın 3.015 %0,79

Baraj Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor? Yetkili Kişiden Açıklama Geldi

Baraj dizisinin finali beklentileri karşılayacak şekilde ilerliyor. Dizide yaşanan olaylar çoğu zaman eleştirilmişti. Senaristin yazdığı senaryoda bazı sahneler izleyicilerin dikkatini çekti ve tepki gördü.

Baraj Dizisi
Google News

Ancak son haftalarda Nazım ve Nehir'in yakınlaşmasıyla beraber uzun zamandır beklenen bir hasret yaşanıyor. İkilinin birbirine karşı duyduğu sevgi ve istek artmakta. Baraj dizisi final yapmaya oldukça yakın. Zahra'nın itiraf ettiği olayla beraber Tarık'ın nasıl bir insan olduğu ortaya çıkıyor.

Nazım ve Nehir Tekrar Birlikte!

Nehir'in gerçek aşkı Nazım'da bulması an meselesi. İkilinin dudak dudağa geldiği görüntüler çok sevildi. O yüzden bu hafta reytinglerin daha da yüksek olması an meselesi. Bir yandan da Tarık karakterinin ne zaman ortaya çıkacağı merak edilmekte. Çünkü başrol karakteri bir süredir gözükmüyor.

Zahra'nın İtirafı Ortalığı Kasıp Kavuracak!

Zahra, Halil ile birlikte olmasına rağmen Tarık ile gizli ilişki yaşadığını açıkladı. Herkes bu itirafı duydu. Halil'in abisi olan Halit ise bu anları bizzat duydu. Ardından silahına sarılarak onu öldürmekle tehdit etti. Tam bu esnada Nazım'ın Halit'e engel olmak istediği görülüyor. Eğer dizinin bu sahnesinde ters bir olay yaşanmaz ise Zahra'nın başı belaya girecek. Ayrıca Nazım'ın engellemek isterken vurulması izleyicileri çıldırtabilir. Her şeyin olabileceği bu sahnede neler yaşanacak yakın zamanda göreceğiz.

Tarık Ne Zaman Ortaya Çıkacak?

Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinde Tarık karakteri bir süredir gözükmüyor. Burak Yörük'ün canlandırdığı karakterin kirli yüzü geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. O tarihten bu yana pek göremediğimiz Tarık karakterini final bölümüne yaklaştıkça görme ihtimalimiz artıyor. Finalde Nazım ve Tarık'ın karşı karşıya gelmesi muhtemel bir senaryo. Aralarından birisi hayatını kaybedebilir. Ayrıca finalin mutlu sonla bitmesi Tarık karakterinin kaybetmesi ile mümkün hale gelecek.

Baraj Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Baraj dizisinin final yapacağı zamana 2 bölüm kaldı. Dizinin kaybettiği reytinglerden ötürü final yapacağı biliniyor. Senaryosu da finale göre ayarlandı. Dizideki olay akışına baktığımızda senaryodaki değişimin çok fazla hissedilmediği de görülüyor. Bunda senaristin profesyonel bir şekilde dizinin seyrini değiştirmesindeki payı büyük. Elbette tüm bunlar iddiadan ibaret. Ancak dizinin final yapacağı konusunda herkes hemfikir.

<