Baraj Dizisi Aldı Başını Gidiyor Kimse Takip Edemiyor!

Baraj Dizisi Aldı Başını Gidiyor Kimse Takip Edemiyor!

Baraj dizisi finale doğru giderken bir birinden ilginç sahneler göz önüne geliyor. Yaşanan olayların bu kadar hızlı ilerlemesi akıllara tek bir soruyu getiriyor. Baraj dizisi final yapacak. Peki Baraj dizisi ne zaman final yapacak?

Baraj dizisinde yaşanan olayların çok hızlı ve anlamsız şekilde gelişmesi izleyicinin sinirlerini bozdu. Baraj dizisinde neler oluyor?

Baraj Dizisi Finali Belli Oldu!

Baraj dizisinde yaşanan olaylar finalin geleceğini kanıtlıyor. Çünkü dizinin akıcılık hızı o kadar fazla arttı ki şaşırtan olaylar peşi sıra yaşanıyor. Bunun da tek bir anlama geldiği düşünülmekte. O anlam ise Baraj dizisinin yakın zamanda final yapacağı.

Tarık ve Nehir Yine Yakınlaşacak!

Nehir ve Nazım arasındaki sorunlar git gide büyüyor ve Tarık yine ön plana çıkmaya başladı. Tıpkı dizinin ilk bölümlerindeki gibi Tarık ile Nehir arasındaki yakınlaşma birden dizinin gündemi haline dönüşebilir. Yeni bölümde bu konu üzerinde fazlasıyla durulacak. Fakat bu sefer gösterilen tepkiler bambaşka bir hal alabilir.

Öpüşürken Yakalanacaklar!

Tarık ve Nehir öpüşürken Nazım'a yakalanıyor. Hali hazırda pek çok kez travma yaşamış olan Nazım, bu olayla beraber kendini daha da kötü hissedecek. Baraj dizisinin bu kadar şaşırtıcı sahnelerle donatılmış olması gerçekten dikkat çekici. Bakalım sevilen yapım gerçekten de final yapacak mı?