Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Balkan Ninnisi'nde Daniel'den Üzücü Veda! Hakan Boyav Diziden Ayrıldı mı?

Balkan Ninnisi dizisine dair neler biliyoruz? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar paylaşıldı. TRT 1 dizisindeki son duruma dair güncel detaylar aktarılıyor. Öte yandan diziden ayrılması beklenen oyuncu Hakan Boyav'dan bir açıklama geldi mi? Daniel karakteri öldü mü?

Balkan Ninnisi Dizisi

Balkan Ninnisi dizisindeki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler yaşanıyor? Merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Öte yandan Hakan Boyav ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncu diziden ayrıldı mı?

Balkan Ninnisi'nde Şok Ayrılık!

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi'nde işler yolunda gitmiyor. Reytinglerin düşmesi yetmiyormuş gibi şimdi de ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında bizleri neler beklemekte? Hakan Boyav'ın ekranlara veda ettiği belirtiliyor. Kendisi Daniel karakterine hayat vermekteydi. Daniel karakteri ölünce oyuncunun da diziden ayrılacağı kesinleşti.

Dizi Final Yapacak mı?

Öte yandan önemli oyunculara tek tek veda eden Balkan Ninnisi'nin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Dolayısıyla diziye dair bu gelişme yanıt bulmaya başladı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizinin güncel detaylarını yakında sizlerle paylaşacağız. Henüz yapımcı şirketten bir açıklama gelmemiş  gibi gözüküyor.

Yazar: Admin
<