Baht Oyunu Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! Baht Oyunu İle İlgili Şok Gelişmeler!

Baht Oyunu Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! Baht Oyunu İle İlgili Şok Gelişmeler!

Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu aniden final yapınca izleyiciler tepkisiz kalmadı. Ancak dizinin bu beklenmedik finalinin de bir nedeni bulunuyor. Dizi ne için final yaptı? Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ilişkisi sona erdi.

Bora ve Ada'nın finaldeki performansı çok konuşuldu.

Baht Oyunu dizisi, geçtiğimiz akşam yayınlanan final bölümü ile yayın hayatını noktaladı. Dizinin hızlı şekilde final yapması izleyicileri sinirlendirdi. Çünkü hikaye oldukça akıcı bir şekilde gidiyordu. Fakat ne olduysa Ada ile Bora'nın arası sert şekilde bozuldu. Finalde ise ikilinin bir araya geldiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmeler neticesinde her şeyin hızlı şekilde yaşanması izleyenleri memnun etmedi. Kanal D dizisinin final detayları ortaya çıkınca herkes şok oldu.

 Baht Oyunu Neden Bitti?

Dizinin final yapmasındaki en önemli etkenin reyting olduğu belirtiliyor. Ancak reytinglerin düşmesinin de bir nedeni var. Hikayenin bir anda eğlenceli halinden  vazgeçilerek değiştirilmesi izlenmeleri azalttı. İşler ciddiye binince dizi takipçileri eskisi kadar keyif alamamaya başladı. Bu da diziyi kısmen izleyenlerin bir daha diziye bakmamasına neden oldu. Birkaç hafta içerisinde de final kararı verildi.

Erken Final Herkesi Üzdü

Erken final kararı, yeni dizi sezonunda reytingleri düşen Baht Oyunu için bir an önce verilmeliydi. Bu sayede ekrana gelebilecek yeni diziler için hazırlık yapılabilir ve boş gün yaratılabilirdi. Tüm bu gelişmeler dahilinde dizinin neden bittiğini anladık.