Baht Oyunu Dizisinde Hazırlıklar Tamamlandı! Dizinin Konusu, Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi!

Baht Oyunu Dizisinde Hazırlıklar Tamamlandı! Dizinin Konusu, Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi!

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Baht Oyunu ile ilgili karar verildi. Dizi yakın zamanda ilk bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Peki Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var? Baht Oyunu dizisi konusu ve yayın tarihi sizlerle beraber olacak.

Baht Oyunu dizisi için hazırlıklar tamamlandı. İlgi çeken dizi yakında Kanal D ekranlarında olacak. Üstelik oyuncu kadrosunda yakından tanıdığımız isimler bulunuyor. Peki dizinin asıl konusu nedir? Dizide neler yaşanacağına dair ufak ipuçları vereceğiz. Ayrıca oyuncu kadrosundan da söz edeceğiz. İşte Baht Oyunu dizisinde son gelişmeler...

Baht Oyunu Dizisinde Kimler Oynuyor?

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, İrem Yüksel, Emrah Ben gibi isimler bulunuyor. Dizideki oyuncular kadar senaryosu da dikkat çekmekte.

Baht Oyunu Dizisi Konusu

Baht Oyunu dizisi, klasik yaz aşklarını andıracak cinste bir konuya sahip. Holding patronu Bora ile Ada arasında yaşanan ilişkiyi anlatıyor. Ada, Bora ile evlilik hayalleri kurmaktadır. Patronuna aşık olduğu için başına gelmeyen kalmayacaktır. Sık sık hayal kurmasından ötürü patronundan büyük tepki görür. Ayrıca dizinin aşk kısmının yanı sıra komedi kısmı da ağır basıyor. Kanal D'de ekrana gelecek dizinin yayın tarihi de merak ediliyor.

Baht Oyunu Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlayacak. Özellikle de Hekimoğlu dizisinden yeni ayrılan Aytaç Şaşmaz'ın performansı merak ediliyor. Kısa süre önce farklı bir dizide oynuyordu ancak şimdi kadrosuna katıldığı yeni dizi projesi için ekran karşısına geçti.

Dizinin yaz ayı boyunca pek çok dizi sezon finali yapmışken yüksek reytinge sahip olması bekleniyor. Ancak buradaki kritik nokta, hepinizin bildiği üzere Eylül Ekim aylarında reyting sonuçlarının ne durumda olacağıdır. Eğer dizi rakiplerine rağmen izlenmelerde tutunabilirse uzun soluklu bir yapım izleyebiliriz. Sonuç itibariyle aşk temalı diziler yaz aylarında güzel izlense de yaz mevsimi bittiği zaman eski reytinglerini bir daha göremeyebiliyor. Bu nedenle Baht Oyunu için kritik anlar birkaç ay sonra olacak.