Baht Oyunu Dizisi Yeniden mi Ekranlara Gelecek? Baht Oyunu Yapımcısından Resmi Açıklama Geldi!

Baht Oyunu Dizisi Yeniden mi Ekranlara Gelecek? Baht Oyunu Yapımcısından Resmi Açıklama Geldi!

Türk dizileri yabancı ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Güney Amerika'dan Asya'ya kadar birçok ülkede Türk dizileri herkesin beğenisini kazanıyor. Yurtdışında yayın hayatına başlayan dizilerin arasında Baht Oyunu da yer aldı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı Baht Oyunu dizisi kemik izleyici kadrosuna sahip olarak yoluna devam ediyordu. Ayrıca dizide Aslı Sümen ve İdris Nebi Taşkan başarılı performansları ile ön plana çıktı. 15 Haziran'da ekranlara gelen ve yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu isimli dizi Kanal D ekranlarında kısa süreli de olsa yayınlanmıştı.

Baht Oyunu yurt dışına açılıyor!

Ada Masalı dizisi ile aynı akşam ekranlara gelen Baht Oyunu rakibine karşı koyamadı. İlk etapta reytinglerde zayıf gitse de kısa sürede reytinglerini arttırarak geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Yaz aylarında başlayan ve sonbahara kadar devam eden Baht Oyunu isimli dizi kış sezonunun girmesi ile birlikte güçlü rakiplerine karşı koyamadı. Bundan dolayı dizi hakkında final kararı gündeme geldi. Baht oyunu dizisi 12 Ekim tarihinde 17. bölümü ile ekranlara veda etti. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ise kariyerini çok iyi bir çıkış yakalayarak Türk izleyicilerinin kalbini fethetti. Şu an ise alınan bilgiler neticesinde Baht Oyunu dizisi Asya ülkelerinde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi ARC Film tarafından çekilerek Asya TV form 2021'de Asya kanallarında yayınlanmaya devam edecek.

Baht Oyunu dizisi için yeni bir dönem

Asya pazarlarına hitap eden diziler bu yıl dijital olarak da düzenlenecek olan platformda yayınlanacak. 1 ve 3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan platformu birçok dizi seçildi. Etkinliğe Baht Oyunu dizisinin dışında Üç Kız Kardeş ve Aşkın Tarifi gibi dizilerde kanalın yöneticilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bahtının kara olduğuna inanan bir karakter makus talihi yenmek için mücadele ediyor. İlk âşık olduğu erkek ile evlenen Ada mutluluğu yakalayamayarak bunu başaramayan kadınlar arasında yer alıyor. Bu noktada kaderin karşısına yeni birini çıkarmasıyla olanlar oldu. Ada İlk aşkı olduğuna inandı Rüzgâr tarafından terk edildikten sonra mutluluk yolunu Rüzgar’ı geri kazanmak karşısında bulur. Fakat Bora’nın karşısına çıkmasının ardından aşkı ve inancı arasında kalan Ada zorluk ve romantik bir yolculuğa çıkar.