Baht Oyunu Dizisi Reytinglerde Zirveyi Gördü! Hangi Dizi Final Yapmaya Hazırlanıyor?

Baht Oyunu Dizisi Reytinglerde Zirveyi Gördü! Hangi Dizi Final Yapmaya Hazırlanıyor?

Yaz aylarının gelmesinin ardından kanallar yeni projelerini ortaya çıkardı. Yaz dizisi olan Ada Masalı ilk etapta iyi reyting oranına sahip olsa da ilerleyen dönemlerde izleyici kaybı yaşadı. Ayrıca Baht Oyunu adlı dizinin reytingleri iyi gidiyor...

Kamera arkası görüntüleri, Baht Oyunu dizisinden yayınlandı. Kanal D ekranları izleyicileri ile salı akşamları buluşan Baht Oyunu dizisi etkileyici performansı ile devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni başlamış olmasının yanında kemik izleyici kadrosuna sahip olduğu da biliniyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz başrollerinde ikilinin yer aldığı dizide ilk bölümlerinde biraz düşük reytingler almıştı. Sonrasında başlayan dizi, rakibi olan Ada Masalı’nı bile geçmeyi başardı. Baht Oyunu dizisi set ortamında çok eğlenceli ve keyifli anlar yaşanıyor. Ayrıca reyting sıralamasında da iyi puan alması gözlerden kaçmadı.

Ada Masalı dizisi izleyici kaybı yaşıyor

Ada Masalı dizisi izleyici kaybı yaşıyor. Ada ve Bora'nın hikayesinde tüm ekip hem çok yoğun, ama eğlence ile geçen çekimler yapıyor. Görüntüler ikilinin sette çok eğlendiklerini ve çok iyi uyum sağladıklarını görüntüler ile aktarıyorlar. Baht Oyunu dizisi reyting sonuçlarına bakacak olursak, Ada Masalı adlı dizinin izleyici kaybettiği ortaya çıktı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ve dizi oyuncuları neşeli ve keyifli çekimler gerçekleştiriyor. Sette de her şey yolunda gidiyor.  Reyting sonuçları da iyi gelen dizinin, gelecek adına umut veren tabloyu ortaya çıkarıyor.

Dizinin hayranları için büyük umut ışığı!

Dizinin hayranları için büyük umut ışığı! Baht Oyunu dizisinin reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından izleyici rahat bir nefes aldı. Ayrıca dizinin kaç sezon süreceği ise şimdiden tartışma konusu oldu. Baht Oyunu adlı dizi kısa sürede kemik izleyici kadrosu elde etti.