Baht Dizisi Güncel Oyuncu Kadrosu! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Baht Dizisi Güncel Oyuncu Kadrosu! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Baht dizisi için geri sayım başladı. İzleyiciler, oyuncu kadrosunu merak ettiği dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Baht dizisi güncel oyuncu kadrosu ve Baht dizisi ne zaman başlayacak sorularının yanıtlarını veriyoruz.

İzleyicilerin heyecanla beklediği Baht dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu kadrosunun tamamlandığı ve dizinin başlaması için gün saydığı belirtildi. Pek çok projede olduğu gibi Baht dizisinde de başarılı isimlere yer veriliyor. Dizide yer alan oyuncuların daha önce gösterdiği oyunculuk performansı nedeniyle izleyicilerin dikkatini çektiği görülmekte. Hekimoğlu dizisinde başrol oynayan Aytaç Şaşmaz'ın şimdilik Kanal D'nin sevilen dizisinde oynamaya devam ettiği de biliniyor. Ancak yakın zamanda oyuncunun Hekimoğlu'ndan ayrılarak Baht dizisine geçiş yapacağını göreceğiz. Emre karakterine hayat verdiği süre boyunca ününe ün katan Aytaç Şaşmaz'ın yeni projede daha da fazla adından söz ettireceği düşünülmekte. İşte Baht dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Baht Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Baht dizisi oyuncu kadrosunda göze çarpan ilk iki isim Aytaç Şaşmaz ile Ceme Baysel oluyor. İkilinin partner olacağı ve başrolde birlikte hareket edeceği belirtildi. Başrol oyuncuları dışında çeşitli dizi ve filmlerden tanıdığımız oyuncuların isimleri ise şöyle :Altan Erkekli, Ozan Dağgez, Tuğba Çom, Anıl Çelik ve İrem Yüksel. 

Baht Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Baht dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih için henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak tahminlere göre dizinin yaz aylarında yayınlanacağı düşünülüyor. Çünkü hali hazırda dizilerde oynamaya devam eden oyuncular bulunmakta. Aytaç Şaşmaz'ın Hekimoğlu dizisinden ayrılması ve diğer oyuncuların da müsaitlik durumunun kesinleşmesiyle  dizi yayın hayatına başlayacak. Ayrıca pek çok dizi sezon finali yapmışken Baht dizisinin yayınlanmaya başlaması onu reyting anlamında birkaç adım öne taşıyacaktır.

Baht Dizisinin Konusu Nedir?

Baht dizisinin genel olarak aşk ve macera üzerine kurulu olacağı düşünülüyor. Özellikle de Aytaç Şaşmaz'ın hayat vereceği karakterin aşk dolu ve duygusal bir yapıya sahip olması gündemde. Eğer dizinin reytingleri beklentileri karşılarsa en az birkaç sezonluk duygusal bir dizi serüveni yaşayabiliriz.