Baba Dizisinde Final Kararı Açıklandı! İzleyiciler Şimdi Ne Yapacak?

Baba Dizisinde Final Kararı Açıklandı! İzleyiciler Şimdi Ne Yapacak?

Baba dizisi final tarihi ne yazık ki açıklandı. Yeni sezona önemli transferlerle başlayan dizi, reytinglerde bir türlü tutunamadı. Dolayısıyla oyuncu kadrosu ile farkını ortaya koysa da dizinin finaline karar verildi. Ay Yapım, açıklamasında final tarihini de belirtti.

Show TV dizisi Baba dizisi için veda kararı nihayetinde verildi. Dizinin bir süredir ekrana geldiğini ancak reytinglerde bir türlü istediği performansı gösteremediği belirtilmekteydi. Dolayısıyla yaşanan son gelişmelerle birlikte dizi hakkında önemli ifadeler netlik kazandı. Baba dizisi ekranlara ne zaman veda edecek? Son zamanlara damgasını vuran yapımla birlikte izleyicilere güncel detaylar aktarılıyor.

Oyuncu Kadrosu Çok Değerliydi

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Özge Yağız ve Damlasu İkizoğlu'nun oynadığı dizinin oyuncu kadrosu fazlasıyla değerliydi. Dolayısıyla finale gidecek olması fazlasıyla üzdü. Yine de dizideki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadeler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka neler bekliyor? Baba dizisindeki son dakika gelişmelerini sizlere aktarıyor olacağız.

Ay Yapım Final Açıklaması Yaptı!

Öte yandan Ay Yapım'dan gelen final açıklamasında ise “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilertimize teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.