Baba Dizisinde Adeta Oyuncu Kalmadı! Show TV Final Yapan Dizisiyi Bitirecek mi?

Baba Dizisinde Adeta Oyuncu Kalmadı! Show TV Final Yapan Dizisiyi Bitirecek mi?

Show TV dizisi Baba'da yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Dizide gittikçe oyuncunun kalmadığı ifade ediliyor. Tüm bunlarla birlikte oyuncu kadrosundan ayrılan isimlere değineceğiz. Dizi adeta final öncesi son zamanlarını yaşıyor diyebiliriz. İşte diziden ayrılan oyuncular ve yeni sezonda yaşanacaklar...

Show TV'de ekrana gelen Baba dizisine dair güncel gelişmeler merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili neler biliyoruz? Özellikle de dizinin oyuncu kadrosundaki değişimi görenler anlam vermekte zorlandı. İşte sevilen yapıma dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Dizi ile ilgili beklentilerin de üzerinde çeşitli ifadelere yer veriliyor. Hal böyle olunca oyuncu kadrosundan ayrılan oyuncular finalin habercisi mi?

Oyuncular Tek Tek Ayrıldı!

Sezon finaliyle birlikte diziden ayrılan oyunculara bakacak olursak, pek çok ismin diziden gittiğini görebiliriz. Sırf bu gelişmeler bile dizi adına oldukça üzücü gözüküyor. Oktay Çubuk, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar'ın diziden gittiğini öğrenmiştik. Şimdi ise öyle bir isim veda etti ki herkes yok artık diyecek. Beril Pozam'ın çıkmasıyla başlayan ayrılıklar serisindeki son durumu açıklayacağız.

Tolga Sarıtaş'ın Partneri de Gitti!

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri olarak diziye katılan Dilara Aksüyek de diziden gitti. Dizide Elif karakterine hayat verdiği belirtiliyor. Haluk Bilginer'in dahi geri planda kaldığı dizide büyük sona çok az kalmış olabilir.