Baba Dizisi Rakipleri Ezdi Geçti! Final Yapması Beklenirken Zirveye Oturdu!

Baba Dizisi Rakipleri Ezdi Geçti! Final Yapması Beklenirken Zirveye Oturdu!

Baba dizisindeki reyting başarısı oldukça iyi karşılandı. Show TV dizisindeki bu durum olumlu bir şekilde takip ediliyor. Peki ya dizi hangi yapımları ardında bırakmayı başardı? Neredeyse tüm dizileri geçen Baba, bir dizi karşısında boynunu bükmek zorunda kaldı.

Baba dizisi 2. sezonu oldukça hareketli geçti. Diziye yapılan önemli oyuncu transferleri de buna dahildi. Dolayısıyla güncel gelişmeler başta olmak üzere çeşitli detaylara değinilmiş durumda. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş ve Kusursuz Kiracı gibi yapımlara rakip olan dizi hakkında bilinmeyenlere değineceğiz.

Baba Dizisi Reytingleri Sevindirdi

Baba dizisinin sahip olduğu reytingler büyük ses getirdi. Dolayısıyla sevilen yapıma ilişkin bu gelişmelerin yaşanması oldukça önemliydi. Dizi ile ilgili neler biliyoruz? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Baba dizisi, her şeye rağmen bir diziyi geçemedi.

Oktay Kaynarca'nın Dizisi Lider Oldu

Öte yandan Oktay Kaynarca'nın başrolde oynadığı dizinin gündem olduğu belirtildi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, total reytinglerde birincilik elde ederek farkını ortaya koydu. Sırf bu gelişme bile dikkat çekti diyebiliriz. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.