Aziz Dizisinin Yayın Tarihi ve Saati Belli Oldu! Aziz Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Aziz Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak..

Aziz Dizisinin Yayın Tarihi ve Saati Belli Oldu! Aziz Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Aziz Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak..

Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Aziz dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Murat Yıldırım ile Damla Sönmez ikilisinin başrollerinde bulunduğu dizi şimdiden merak söz konusu oldu. Aziz dizisi fragmanları ve fotoğrafları ile gündeme bomba gibi sarstı.

Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmadan önceki süreci ekranlara getiren Aziz dizisi 1930'lu yılları anlatıyor. Hatay’ın Türkiye’ye katılma sürecini ekranlara taşıyan dizi şimdiden izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi ise belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi 5 Kasım Cuma günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Aziz dizisi için geri sayım başladı

Antakya’da çekimleri devam eden dizinin ilk bölümü merak söz konusu oldu. Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ise Aziz dizisi ile birlikte tekrar ekranlarda olacak. Yetenekli oyuncu geçen sezon Ramo isimli dizi ile cuma akşamı izleyici karşısına çıkmıştı. Simay Barlas, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldı Aziz dizisinin ilk bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Aziz dizisi neyi anlatıyor?

Antakya'nın halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar zenginlik içerisindeki hayatını devam ettirir. Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesi ile birlikte Aziz'in de hayatı yerle bir olur. Aziz sevdiği kadını, doğduğu toprakları geride bırakır. Öldü sanılan Aziz, 2 yıl sonra tekrardan gelerek herkesi şaşkına çevirir. Fakat Aziz'in geri dönmesi ile hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Her şeyini kaybeden Aziz, İlk Aşkı Dilruba'nın amcası Galip Payidar’ın oğlu ile nişanlandığını öğrenir. Ardından her şeyi sil baştan başlama kararı alan Aziz'in hayat mücadelesi ekranlara taşınacak. Aziz duyguları karmakarışık biri olarak hayatını yoluna koymaya çabalayacak.