Aziz Dizisinin Gizemli Kişisi Ortaya Çıktı! Aziz Dizisi Herkesi Şaşırttı

Aziz Dizisinin Gizemli Kişisi Ortaya Çıktı! Aziz Dizisi Herkesi Şaşırttı

Aziz dizisinde neler yaşanıyor? Dizinin yeni bölümünde izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Çünkü Galip Payidar'ın babası olduğu öğrenildi. Üstelik silahlar patladı ve Aziz katil mi oldu? Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziden ayrılması bekleniyor. Show TV dizisinde yaşanan son gelişmeler şaşırttı.

Aziz dizisinin yeni bölüm fragmanı adeta nefesleri kesti. Yere yığılan Galip Payidar'dan sonra Aziz'in silahla vurduğu iddia edildi. Peki dizide tam olarak neler yaşanıyor? Show TV dizisi, yine reytingleri ele geçirecekmiş gibi gözüküyor. Dizide yaşanan gelişmelere yenisi eklendi. Peki yeni bölümde izleyicileri bekleyen olaylar nedir? Detaylarıyla birlikte ünlü oyuncunun diziden ayrılma ihtimali ve çok daha fazlasına değineceğiz.

Ahmet Mümtaz Taylan Ayrılacak mı?

Aziz dizisi oyuncusu diziden ayrılıyor mu? Dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken Ahmet Mümtaz Taylan, Aziz dizisinin olmazsa olmaz karakterlerinden birisini canlandırıyor. Kısa süre önce ortaya çıkan Galip Payidar gerçeği herkesi şaşırtmıştı. Dizideki vurulma sahnesinden önce öğrenilen bir gerçekle beraber oyuncu diziden ayrılacak mı merak ediliyor. Henüz ayrılıp ayrılmayacağı kesin değil.

Babası Olduğu Ortaya Çıktı

Galip Payidar'ın Aziz'in babası olduğu ortaya çıkması hem izleyicileri hem de Aziz'i bizzat şoka uğrattı. Dizinin yeni bölümünde bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor hep birlikte göreceğiz. Galip Payidar ve Aziz arasında yaşanan olaylardan sonra silahların patlaması ölüm iddialarını ortaya çıkardı.