Aziz Dizisinin Detayları Belli Oldu. Aziz Dizisinin Yayın Tarihi Netleşti..

Aziz Dizisinin Detayları Belli Oldu. Aziz Dizisinin Yayın Tarihi Netleşti..

Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanan Aziz dizisinin tüm detayları ortaya çıktı. Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği proje şimdiden merak söz konusu oldu.

Ayrıca Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin afişi de izleyicilerden tam not almayı başardı.

1930’ları yansıtan imajları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncular, izleyicilerden de  tam not almayı başardı. Bunun dışında dizi ile birlikte oyuncuların hayat vereceği karakterlerde merak ediliyor. Aziz (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez) ve Efnan (Simay Barlas) arasında yaşanacaklara kilitlenen izleyici dizinin ne zaman ekranlara geleceğini de merak ediyor. Necati Şahin’in proje tasarımını gerçekleştirdiği dizinin yönetmeni Recai Karagöz oldu. Duygusal olarak ne yaşadığını bilmeyen Aziz, hem hayatını hemde duygularını hemde hayatını yoluna koymaya çalışıyor.

Aziz dizisi ne zaman başlayacak?

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez dışında Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök gibi başarılı oyuncular da kadroda yer almaya hazırlanıyor. İddialı oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile birlikte Aziz dizisi yakında izleyici karşısına çıkacak.

Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar karakterine Murat Yıldırım hayat verecek. Bunun dışında Aziz Payidar’ın ilk aşkı Dilruba karakterine ise Damla Sönmez hayat vermeye hazırlanıyor. Hayatında zor günler yaşayan Aziz, sil baştan başlamak için verdiği mücadele içinde kaybolur. Bunun dışında Aziz’in köylü kızı olan Efnan’ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girer. Duygusal bir ikileme düşen Aziz’in vereceği karar ise merak ediyor.