Aziz Dizisinden Ayrılan Oyuncu Başrol İle mi Tartıştı?

Aziz Dizisinden Ayrılan Oyuncu Başrol İle mi Tartıştı?

Show TV Aziz dizisinde meydana gelen gelişmeler çok konuşuluyor. İki başrol oyuncusu tartıştı mı? Sosyal medyada birbirlerine gönderme yaptıkları ortaya çıktı. Bu haberle birlikte diziden yeni ayrılan isim öyle şeyler söyledi ki duyanlar kulaklarına inanmadı. İşte Aziz dizisi oyuncularının tartışması...

Aziz dizisi, tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Sevilen dizide yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair bazı detaylar paylaşıldı. Öyle ki artık dizide bambaşka bir dönem başlayacak. İzleyicilerin yakından takip ettiği diziye dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Show TV dizisinden ayrılan bir oyuncu, başrol ile tartıştı mı? Sosyal medya üzerinden yapılan konuşmaya bir türlü anlam verilemedi.

Murat Yıldırım Kiminle Tartıştı?

Aziz dizisinden ayrılan ve Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez, tekrardan gündeme geldi. Oyuncu, Murat Yıldırım'ın paylaşımına ek olarak yanıt verdi. Peki ya ikili arasında bir sorun mu var? Oyuncu arkadaşı Güven Murat Akpınar ile fotoğraf paylaşan Murat Yıldırım, "Emanetin bende rahat ol" yazılı bir not düştü. Dizide Dilruba ile Adem eş oldukları için göndermeli bir paylaşım olduğu anlaşıldı.

Damla Sönmez'den Yanıt Gecikmedi!

Damla Sönmez ise bu paylaşıma güldü ve yanıt verdi. Hikayesine paylaşarak "Sevdamın kanadı kırılmış" şeklinde not düştü. Kendisinin esprili dil ile yanıtlaması gündemi çalkaladı. İkili arasında bir sorun yaşanmadığı düşünülüyor.