Aziz Dizisinde Tüm Dengeler Bir Anda Değişti!

Aziz Dizisinde Tüm Dengeler Bir Anda Değişti!

Aziz dizisinin yeni bölümünde şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Show TV dizisinde işler iyice karıştı. Aziz ve Efnan arasında yaşananların yanı sıra Dilruba'nın büyük itirafı dikkat çekti. Peki şimdi dizide neler olacak? Herkes sorunların çözüleceğini düşünürken Aziz'i bekleyen büyük tehlike öğrenildi.

Aziz dizisinin yeni bölümü izleyicileri heyecanlandırdı. Pek çok kişi dizide neler yaşanacağını merak ediyor. Ayrıca bir diğer gelişme ise Aziz ve amcası arasında olacak. Dilruba'nın söyledikleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Aziz, Efnan varken ortamdan ayrılır ve amcası ile görüşmeye gider. Amcası, babasının öldüğünü görmüştür. Öldüğü gün orada bulunduğu için ise Aziz'in öfkesi dinmeyecektir. Amcası ile tam olarak ne konuşacak merak ediliyor. Büyük sıkıntıların yaşanıp yaşanmayacağı ise belli değil.

Diziden Ayrılan Olacak mı?

Aziz'in bu tavırları en çok Efnan'ı üzecek. Evlilik hayalleri kuran Efnan, bir kez daha hayallerinin suya düştüğüne tanıklık edecek. Dilruba ise yaptıkları ile izleyicilerin tepkisini çekti. Artık dizinin yeni bölümünde Dilruba'nın daha aktif olduğunu görüyoruz.

Efnan Çok Sinirlendi

Efnan, aşkının çeşitli engellere maruz kalmasından oldukça rahatsız. Bu nedenle Show TV dizisinin yeni bölümünde başka bir Efnan seyredebilirsiniz. Oyuncu kadrosunda oynayan Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas'ın sergileyeceği performans çok önemli. Bakalım dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak?