Aziz Dizisi Yayından Kaldrıldı! AZiz Dizisi Bu Hafta Neden Yok?

Aziz Dizisi Yayından Kaldrıldı! AZiz Dizisi Bu Hafta Neden Yok?

Aziz dizisi yeni bölümü dikkat çekecek. Ancak Show TV dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Pek çok kişi diziyle ilgili araştırmalar yapsa da açıklanan karar değişmedi. Yayın akış saatinden çıkarılan dizinin neden yayınlanmayacağı ise belli oldu. Pek çok kişinin merak ettiği gelişme hakkında son bilgiler...

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisi, başarılı hikayesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişinin zevkle izlediği diziyle ilgili bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Ayrıca Aziz dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Diziyle ilgili çok fazla soru soruluyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın oynadığı dizinin gidişatı oldukça iyi. Şimdi ise diziyle ilgili bazı gelişmelerin yaşanması muhtemel gözüküyor.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

31 Aralık'ta Aziz dizisi yeni bölümünü izleyemeyeceğiz. Ancak 9. bölümü 7 Ocak'ta yayınlanacak. Haliyle merak edilen bazı gelişmelerin yaşanması muhtemel gözüküyor. Dizi için şimdilik herhangi bir iddia ortaya atılmış da değil.

Aziz Neden Yok?

Aziz dizisinin olmamasındaki temel neden yılbaşı kutlamalarının yapılacak olması. Yılbaşına özel bazı programlar ekrana gelecek. Her kanal gibi Show TV'de kendine özel bazı programları yayın akış saatine ekledi. Zamanı geldiğinde insanlar yılbaşında o programları izlesin diye çeşitli düzenlemeler yapıldı. Daha çok genele hitap etmek için yapılan bu eylemle birlikte neler olacak hep birlikte göreceğiz. Aziz dizisi yeni bölümüyle haftaya ekranlarda yayınlanacak.