Aziz Dizisi Senaristi Senaryoyu Değiştirdi! Aziz Hayranlarını Bambaşka Senaryo İle Karşılaşacak!

Aziz Dizisi Senaristi Senaryoyu Değiştirdi! Aziz Hayranlarını Bambaşka Senaryo İle Karşılaşacak!

İlk 3 bölümü geride bırakan Aziz dizisi çok iyi bir başarı elde etti. İki kategoride de birincilik elde eden Aziz dizisi Kırmızı Oda isimli diziyi tahtından etmeyi başardı. Bundan dolayı Aziz dizisinin yeni bölümünde sahip olacağı reyting başarısı şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları...

İlk 3 bölümü geride bırakan Aziz dizisinin 4. bölümü de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi bu akşam 4. bölümünü izleyicilerin beğenisine sunacak. Efnan ile evlenme kararı veren Aziz, payidar konağını resmen yerle bir edecek. Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetleri için konağa gitme kararı alacak. Bu süreçte Aziz'i zorlu bir yol beklerken Efnan'ın vereceği kararda şimdiden merak söz konusu oldu.

Aziz sözünde durup atölyeyi açacak mı?

Atölyeye açmaya karar veren Aziz bu yolda Fransızların koyduğu karar karşısında ne yapacak? Fransızlar tarafından koyulan şart herkesi tedirgin etti. Aziz'e yardım ettikleri için evlerinden olan işçilerin tek umudu ise yine Aziz'in vereceği bir karara bağlıdır. Adem ise Aziz dizisinin yeni bölümünde babasının sakladığı büyük bir sır ile karşı karşıya kalır. İkilemde kalan Adem bu sır ile babasını tedirgin etmeye amaçlasa da Dilruba ile evlenmenin başka bir yolu yoktur. Adem bu sırrı Aziz'e söyleyip söylememek arasında da arafta kalır. Efnan’la yolu kesişen Pierre ise oğlunun cinayeti ile alakalı önemini bir sıra ulaşır.

Aziz dizisi iki kategoride birincilik elde etti

O3 Medya’nın yapımını üstlendiği Aziz dizisinin yapımcısı ise Saner Ayar oldu. Necati Şahin'in proje tasarımlı gerçekleştirdiği dizi reytinglerde iki kategoride de birincilik elde etti. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu Aziz dizisinin senaryosu Eda Tezcan'a ait. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya'nın oyuncu kadrosunda bulunduğu Aziz dizisi bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00 de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.