Aziz Dizisi Rakiplerini Alt Üst Etti! Hiç Kimse Aziz Dizisinden Bunu Beklemiyordu..

Aziz Dizisi Rakiplerini Alt Üst Etti! Hiç Kimse Aziz Dizisinden Bunu Beklemiyordu..

Aziz dizisi, pek çok rakibini geride bıraktı ve reytinglerde ilk 3'e girmeyi başardı. Henüz 6 haftalık olan dizinin izleyici kitlesi oldukça sağlam. Murat Yıldırım'ın da başrolde oynadığı Show TV dizisinde güncel reyting sonuçları açıklandı. İşte Aziz dizisinin sergilediği performans...

Show TV'de yayın hayatına başlayan Aziz dizisi, henüz birkaç haftadır yayında olmasına rağmen çok fazla izleniyor. Dizinin reytinglerde başarılı bir performans sergilediği görüldü. Başrollerinde önemli isimlerin oynaması da bunda etken diyebiliriz. Hikayenin eski zamanlarda geçiyor olması, seyircileri geçmişe götürdü. Aziz dizisinin reyting sonuçlarında son durum nedir? En son yayınlandığı bölümden itibaren Total, AB ve ABC1 kategorilerinde elde ettiği sıralamalardan bahsedeceğiz. Ayrıca dizide neler yaşanıyor merak ediliyor.

Aziz Reyting Sonuçları

Aziz dizisinin reyting sonuçlarına baktığımızda Total sıralamada 3. olduğunu görüyoruz. Dizinin AB ve ABC1'de ise 2. sırayı kaptığını söylemeliyiz. Yani ilk 3'ten aşağı inmemeye başladı. Bu da yapımın kısa süre içerisinde elde ettiği başarıyı gözler önüne seriyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar gibi isimlerin oynadığı yapıma ilgi büyük.

Cuma Günleri Ekrana Geliyor!

Aziz, Cuma günleri yayınlanıyor ve en büyük rakipleri ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber ve Arka Sokaklar oldu. Genellikle bu üç yapımın yer değiştirdiğini görüyoruz. Fox TV, Kanal D ve Show TV arasında dönüp dolaşan bir sıralama mevcut.