Aziz Dizisi İlk Bölümle Her Yeri Salladı! Aziz Dizisi İzleyicilerden Tam Not Aldı!

Aziz Dizisi İlk Bölümle Her Yeri Salladı! Aziz Dizisi İzleyicilerden Tam Not Aldı!

Cuma günü ekranlara gelen Aziz dizisinin çok iyi reytingler alarak birincilik elde ettiği ortaya çıktı. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aziz dizisi ilk bölümünü ekranları getirerek reyting rekorları kırıp birincilik elde etti. İşte haberin detayları...

5 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelen Aziz dizisi reyting sonuçları açıklanması ile birincilik elde etti. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aziz dizisi bir numara oldu

Tanıtımı yapılan Aziz dizisi 5 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelerek izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medyada da çok iyi yorumlar alan Aziz dizisi reyting rekorları kırdı. Bunun dışında başrol oyuncularının uyumu da dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin reyting sonuçlarının çok iyi gelmesi herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler elde etti. Tüm kişiler kategorisinde 4. sıraya yerleşen Aziz dizisi Cuma günü Arka Sokaklar dizisinin elindeki birinciliği alabilir.

Aziz dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor

AB grubunda biraz daha düşük gelen reytinglere sahip olan Aziz dizisi 3. sıraya yerleşti. Dizinin kemik izleyici kadrosu ise 2. bölümü merakla beklediklerini sosyal medyadan duyurdu. Bunun dışında Aziz dizisi ABC1 grubunu birincilik ile bitiren Kırmızı Oda dizisini tahtından etti. 12 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Ayrıca dizinin yeni bölümündeki reytinglerin daha fazla yükselmesi de umut edildi. Başrol oyuncularının güçlü uyumu da izleyicinin dikkatlerinden kaçmadı. Aziz dizisinin izleyicileri ise dizinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlanmadı. Aziz dizisi 12 Kasım Cuma günü Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.