Aziz Dizisi Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı! İlk Tanıtım Fragmanı Gündeme Oturdu!

Aziz dizisi ilk tanımıyla olay oldu. Konusu kadrosu ve kostümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aziz dizisi hangi kanalda? Aziz dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Aziz dizisinin yapımcılığını Soner Ayar üstleniyor. Bunun dışında projenin danışmanlığını ise Zeynep Günay Tan gerçekleştiriyor. İlk tanıtımı ile izleyici ile buluşan Aziz dizisi herkesten şimdiden tam not almayı başardı. İşte haberin detayları...

Dikkatleri Üzerine Çekti!

1930'lu yılları ekranlara taşıyacak olan Aziz dizisi o döneme ait kostüm ve aksesuar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Proje tasarımını Necati Şahin'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor. Eda Tezcan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosunda da güçlü oyuncular yer alıyor. Tanıtımı ile gündeme gelen Aziz dizisi şimdiden farklı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Aziz dizisinin ilk fragmanı da yoğun ilgi gördü.

Aziz dizisi için oluşturulan kadro dikkatleri üzerine çekerken Damla Sönmez ve Murat Yıldırım gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer alması da diziye ekstra bir artı kazandırdı. Güçlü kadroya sahip olan Aziz dizisi Suzan Kardeş, Murat Güven Akpınar, Füsun Demirel, Ayten Soykök, Meral Çetinkaya gibi etkili karakterler ile çalışacak.

Aziz dizisinin konusu belli oldu

 Antakya'nın en büyük halı üreticisi olan payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar zenginlik ve refah içinde bir hayat sürdürür. Fransız delegesinin oğlunun hayatını kaybetmesinin ardından Aziz’in kaderi de değişir. Bundan dolayı biricik aşkını ve doğduğu toprakları gerisinde bırakan Aziz’in 2 yıl sonra öldüğü zannedilir. Fakat Aziz’in geri dönüşü herkes için beklenmedik bir son olur. Sahip olduğu her şeyi kaybeden Aziz ilk aşkı Dilruba'nın amcasının oğlu Âdem ile nişanlandığını öğrenir. Bundan dolayı her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğmayı amaçlar.