Aziz Dizi Oyuncusunun ölüm Haberi Herkesi Yıktı! Aziz Dizi Setinde Yas Var!

Aziz Dizi Oyuncusunun ölüm Haberi Herkesi Yıktı! Aziz Dizi Setinde Yas Var!

Aziz dizisinde yaşanan güncel gelişmeler izleyicileri şaşırtıyor. Öyle ki artık sevilen yapımda çok daha farklı bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Dizi final yapabilir. Üstelik ekranlara veda eden oyuncu dizinin sona ereceğini mi gösteriyor? İşte Show TV dizisinde yaşananlar...

Aziz dizisinde meydana gelen ölüm haberiyle ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Show TV dizisi, yine heyecanlı anlara tanıklık ediyor. Öyle ki sevilen yapımda meydana gelecek olaylar şimdiden merak konusu haline geldi. Son zamanlarda final yapıp yapmayacağı tartışılan dizi için çeşitli iddialarda bulunuldu. Bunlardan en önemlisi ise ünlü oyuncunun ayrılığı ile ilgiliydi. O isim ekranlara veda edince Aziz için büyük son yaklaşmış olabilir.

Aziz Dizisinde Ayrılık Var!

Feridun karakteri, Pierre'nin çabaları ile ölüme sürüklendi. Ancak zehirlendiğini anlayan Feridun, önemli bir hamle yaptı ve ondan kurtulmayı başardı. Fakat tam da bu esnada devreye Fransua girdi ve onun işini bitirdi. Feridun, hayatını kaybetti.

Aziz ile Çalıştığını Öğrendi!

Pierre, Feridun'un Aziz ile çalıştığını öğrendiği için onun sonunu getirdi. Bu gelişme sonrasında izleyiciler ayrılık gelişmesini anlık olarak izledi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken veda ve çok daha fazlası gündemdeki yerini koruyor. Bakalım Aziz dizisi yakında final yapacak mı?