Ayşegül Çınar'a Bir Darbede Yasak Elma Dizisinden Geldi! Ayşegül Çınar ile Yollarını Ayırdılar!

Ayşegül Çınar'a Bir Darbede Yasak Elma Dizisinden Geldi! Ayşegül Çınar ile Yollarını Ayırdılar!

Yasak Elma dizisinde "Lila" karakterini canlandıran "Ayşegül Çınar" yakın zamanda aracında uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alınmıştı. Çok geçmedi bir darbede Yasak Elma dizisinden geldi.

Fox Tv'nin fenomen dizisi olan Yasak Elma dizisinde beklenmedik ayrılık yaşandı. Asayiş kontrol sırasında bagajında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ünlü oyuncu "Ayşegül Çınar" dizi kadrosundan çıkarıldığı iddia ediliyor.

Ayşegül Çınar Mahkemede Serbest Kaldı!

Ayşegül Çınar'ın arabasında arama yapın polis ekipleri bagajda 19 gram uyuşturucu madde bulmuşlardı. Ayşegül Çınar ve eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu gözaltına alınmıştı. Sorguları arından mahkemeye çıkarılmış ardından, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Ayşegül Çınar'ın Avukatından Açıklama!

"Maalesef kurulan kumpas sonucunda müvekkilim, ülkemizde yaptırımı oldukça ağır olan bir suç isnadı ile gözaltına alınmıştır. Ancak alınan ifadelerden, kamera kayıtlarından, dosyada toplanan delillerden açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir." 

Yasak Elma Dizisi İle Yolları Ayrıldı!

Ayşegül Çınar sosyal medya gündeminden bir türlü düşememişti. Bu gelişmelerin ardından bir şokta Yasak Elma dizisinden geldi. İddialara göre ünlü oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu konu hakkında  Ayşegül Çınar veya senaristinden herhangi bir açıklama gelmedi.