Ay Yapım'dan Yeni Bir Proje Daha Geliyor! Ünlü İsmin Hayatını Çekecekler!

Ay Yapım'dan Yeni Bir Proje Daha Geliyor! Ünlü İsmin Hayatını Çekecekler!

Ay Yapım, öyle bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak ki herkes şok olacak. Sevilen yapım şirketi, bu sefer bomba gibi bir proje ile ekrana geliyor. Ünlü ismin hayatını çekecekleri ortaya çıktı. Öte yandan şarkıcı, müzisyen ve sinema oyuncusu olan kişinin kim olduğu merak edildi...

Son zamanlarda dünyaca ünlü yapımların uyarlamasını çekerek adından söz ettiren Ay Yapım, şimdilerde bambaşka bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Yapımcı şirket, oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor ve elinden gelenin en iyisini yapma konusunda oldukça iyi. Şimdi ise yeni projesiyle gündemdeki yerini aldılar.

Tanju Okan'ın Filmi Çekilecek!

Ay Yapım, 1996 yılında hayatını kaybeden  şarkıcı, müzisyen ve sinema oyuncusu olan Tanju Okan'ın hayatını çekmek için kollarını sıvadı. Öte yandan projenin dizi mi yoksa film mi olacağı henüz belli değil. Ancak tahminlere göre Tanju Okan'ın filmi çekilebilir. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Diziye ilişkin merak edilenler de bu sayede yanıt bulacak.

Başrolde Kim Oynayacak?

Tanju Okan'ı kimin canlandıracağı henüz belli olmadı. Oyuncu ile ilgili merak edilenleri tek tek paylaşıyoruz. Şimdilik oyuncu ismi paylaşılmasa da yakın zamanda gündeme bir isim ortaya atılacaktır. Büyük bekleyişin sürdüğü bilgisini iletelim.