Avlu Dizisi Ekranlara Tekrar Dönüyor! Resmî Açıklama Yapıldı

Avlu Dizisi Ekranlara Tekrar Dönüyor! Resmî Açıklama Yapıldı

Star TV'de ekranlara gelen Avlu dizisi hafızalardan silinmiyor. Dizi bir cezaevinde geçen şiddet sahneleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Birbirinden başarılı oyuncuları ile ekranlara gelen Avlu dizisi konusu ile de hala gündemde.

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile kaliteli yapımlar arasında bulunan Avlu 2018 ve 2019 yıllarında ekranlara gelmişti. Alınan bilgiler neticesinde dizinin final yapmasının ardından dijital de yer alacağı ile ilgili iddialar ortaya atıldı.

Star TV'de iki sezon boyunca 44 bölüm olarak yayınlanan Avlu dizisi final yaparak izleyicisine veda etti. Ceren Moray ve Demet Evgar gibi başarılı oyuncuları buluşturan Avlu, herkesin beğenisini kazanmayı başararak akıllarda yer etti.

Avlu Dizisi Başarılı Yapımlar Arasında Yerini Aldı

Türk dizi tarihinin başarılı yapımlar arasında bulunan Avlu unutulmayacak diziler arasında yerini aldı. Dizi hapishanede yaşam mücadelesi veren kadınların hayatını ekranları getirdi. Ayrıca duygusal ve acımasız sahneleri ile akıllarda yer etmeyi başardı.

Demet Evgar'ın yayınlanan her bölümde izleyici tarafından büyük beğeni toplayan performansı hala konuşuluyor. Deniz karakteri ile ekranlara gelen Demet Evgar, Avlu dizisinde bir fenomene dönüşmüştü. Demet Evgar dışında Azra karakteri ile ekranlara gelen Ceren Moray ve Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse’de büyük dikkat çekti.

Dizinin Tekrardan Ekranlara Geleceği Ortaya Çıktı!

Kadınların içinde bulunduğu cezaevini ve adalet duygusunu anlatan Avlu dizisi hayatta kalma mücadelesini de ekranlara taşıdı. İki sezon boyunca devam eden dizi, ekran macerasını tamamladı. İzleyiciler dizinin 3. sezonunu beklese de kanal ve yapım ekibi final kararı ile gündemi sarstı.

avlu-dizisi-ekranlara-tekrar-donuyor-resmi-aciklama-yapildi.png

İzleyiciler Avlu dizisinin hala yeni bölümlerinin çekilmesini bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin tekrardan çekileceğine dair söylentiler var. Hatta Avlu dizisinin oyuncularının yapımı çok çekmeyi istediği ancak herhangi bir kanal satışı gerçekleşmediği için projenin beklediği iddia ediliyor. Avlu dizisinin yeni bölümlerinin çekilmesi konusunun gündemde olduğu ve sorunların aşıldığı takdirde dizinin tekrardan ekranları geleceği ortaya çıktı.

Avlu Dizinin Konusu

Avlu dizisinin konusu eşinden şiddet gören bir kadının hayatını konu alıyor. Deniz, bir gece eşinden şiddet gördüğü sırada olayların sarpa sarmasıyla nezarete giriyor. Deniz'in kızı Ecem babasını silahla vurmasının ardından annesi suçu üstlenir.