Euro 37,95 %0,19
Dolar 34,14 %0,04
Sterlin 45,61 %0,14
Altın 2.893 %0,30

Avcı Dizisinde Yeni Gelişme Oldu! Diziye Yeni Bir Oyuncu Katıldı!

Avcı dizisinde dikkatleri üzerine çeken Burak Tozkoparan kimdir? Pek çok kişinin yakından takip ettiği oyuncuya dair detaylar aktarıldı. Öyle ki merak edilenler de tek tek ortaya çıkacak. Diziye katılan oyuncu, TRT ekranlarına Uğur Güneş ile birlikte damgasını vuracak.

avcı dizisi

Avcı dizisinin yeni oyuncusu büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği isimle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Buna istinaden dizinin yeni ismiyle ilgili bilinmeyenleri aktaracağız. Son zamanlara damgasını vuran Avcı dizisinde bizleri neler bekliyor? Dizi ile ilgili bilinmeyenlerin yanı sıra oyuncu kadrosundaki gelişmeleri de aktarıyoruz.

Avcı'ya Genç Oyuncu Katılacak

Burak Tozkoparan, Avcı'nın yeni oyuncuları arasında yerini aldı. Uğur Güneş'in başrolde oynayacağı TRT dizisinde kendisini de göreceğiz. Dolayısıyla son zamanların severek izlenen isimleri arasında olan Burak Tozkoparan, farkını yine ortaya koyacağa benziyor.

Burak Tozkoparan Kimdir?

Tozkoparan, 14 Kasım, 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anne babası aslen Rizelidir. Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesinde okudu. Okan Üniversitesi'nde % 100 Burslu olarak Sinema ve Televizyon Bölümünde devam etmektedir.

2011 yılında Vodafone 14. Liseler Arası Müzik Yarışmasında Enstrüman dalında Bateri ile birinci olmuştur.

Müzik kariyerinde pek çok grupla birlikte çalıştı. Bir dönem "Olcayto Ahmet Tuğsuz’un eşliğinde kurulan Pervane grubunun bateristliğini de yaptı.

Yazar: Haberci
<