ATV'den Flaş Yeni EDHO Kararı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Başlıyor mu?

ATV'den Flaş Yeni EDHO Kararı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Başlıyor mu?

EDHO'da yaşanan 200. bölüm yayın skandalı izleyicileri sarsmıştı. ATV, aldığı bir karar ile yeni sezon oyuncularını aradı ve diziyle ilgili kararlarını açıkladılar. Sözleşmeye dair detay verdiler. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayın hayatına devam edecek mi? EDHO dizisi bitti mi?

ATV ile EDHO dizisi yapımcı şirketi arasında yaşanan sorundan ötürü 200. bölüm bir türlü yayınlanmamıştı. Dizinin devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Ancak ortaya çıkan gelişmelere göre kanaldan yeni bir hamle geldi. Oyuncularla görüşen ATV, sözleşmelerle ilgili yaşananlardan bahsetti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi devam edecek mi?

Dizinin Bittiğini Duyurdular

Diziye yeni katılan oyuncuların tek tek arandığı ve sözleşmelerinin iptal edildiği belirtildi. Serbest kaldıkları yönündeki bilgilendirmelerinin ardından oyuncular 200. bölüm ücretlerini de aldılar. Böylelikle ATV'nin EDHO ile bağını kopardığı biliniyor. Ancak dizinin farklı bir kanalda yayınlanma ihtimali var mı henüz belli değil. Kanalın böylesine önemli bir yapımı farklı bir kanalla paylaşması pek de olasılıklar dahilinde değil.

Yeni Kanalda Yayınlanmayacak

Dizinin yeni bir kanalda yayınlanması beklenmiyor. Haliyle EDHO efsanesinin sona erdiğini söylemek mümkün. Ancak geldiğimiz noktada şu an için kesin olarak bir şey yaşanmış da değil. Her an her şeyin olabileceği vurgulanıyor. Diziyle ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta daha da şekillenecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri bu olaylara çok üzüldü. Çakırbeyli efsanesinin sonuna geliniyor...